Міліція відкрила кримінальне провадження за підкуп виборців на Буковині

Міліція відкрила кримінальне провадження за підкуп виборців на Буковині

10.10.2014, 20:03

До УМВС України в Чернівецькій області звернувся помічник одного із кандидатів у народні депутати. Чоловік повідомив, що йому зателефонувала невідома особа і розповіла, що на території Сокирянського району, у виборчому окрузі № 204, відбувається підкуп виборців на користь одного з кандидатів в народні депутати України.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі комісії або комісії з референдуму чи офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років.

Наразі перевіряється надана інформація та вживаються усі необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння даного правопорушення. Слідство триває.

1


КОМЕНТАРІ (1)

"..звернувся хтось, що хтось подзвонив, що нібито є факти підкупу виборців, невідомо де" трохи смішно, нездається???? це схоже на заказуху.

avatar

павло

10 жовтня 2014 19:08