Мільйонер з двома Тойотами,  власник телеканалу Василь Продан також попіарився на темі тарифів

Мільйонер з двома Тойотами, власник телеканалу Василь Продан також попіарився на темі тарифів

29.07.2016, 03:39

Керівник фракції “Рідне місто” у Чернівецькій міській раді Василь Продан, якого називають претендентом на посаду секретаря міськради, під час сьогоднішньої сесії Чернівецької міської ради активно піарився на темі соціального захисту малозабезпечених людей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Продан заперечив свої зв'язки з Фірташем, а дружини - з телеканалом «Місто ТБ»

Багатії і злидарі Чернівецької міської ради

Чернівецька міська рада не підтримала пропозицію депутата від "Свободи" Андрія Ілюка щодо встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення у місті.

За відповідне рішення сьогодні на черговій сесії проголосували лише 18 депутатів міськради, чого недостатньо для ухвалення рішення, передає кореспондент molbuk.ua

Депутат Андрій Ілюк наполіг на негайному розгляді цього питання, яке було внесене до переліку питань порядку денного серпневої сесії міської ради. Депутати фракції "Рідне місто" підтримали позицію "свободівця". Натомість міський голова Олексій Каспрук закликав депутатів не голосувати за це питання, адже таким рішенням міська рада зробить гірше для комунальних підприємств Чернівців.

Водночас депутат від "Рідного міста" Анатолій Чесанов запропонував ще й звернутися до всіх ЗМІ всієї України із зверненням про створення груп спротиву щодо підвищення тарифів для населення. Однак цю пропозицію депутати не підтримали.

Після першої спроби голосування за вказане рішення вцілому з’ясувалося, що його підтримало лише 18 обранців міськради. Після повторного голосування кількість депутатів, що голосували "за" не змінилася.

Як відомо, на попередній позачерговій сесії Чернівецької міської ради депутати ухвалили рішення про звернення до центральних органів влади з проханням скасувати підвищення комунальних тарифів. Водночас пропозицію Андрія Ілюка щодо встановлення мораторію на підвищення тарифів на ЖКП депутати відхилили.

ДОВІДКОВО:

У 2015 році заробив мільйон гривень. А його дружина народний депутат Оксана Продан — лише 77 тисяч. Про це свідчать дані декларації про майно і доходи О.Продан, розміщеної на сайті Верховної Ради.

 Доходи пані Продан — зарплата народного депутата. Доходи її родини — це чоловік Василь Продан і дві доньки — від підприємницької діяльності.

 Родина Проданів володіє 6 квартирами — 2 у власності Оксани Петрівни (85 кв.м і 32 кв.м) і 4 у родини (135 кв.м, 117 кв.м, 193 кв.м і 123 кв.м).

 Народний депутат транспортних засобів не має, а ось родина володіє двома Тойотами - RAV4 і Prado (обидві 2011 року).

 На банківських рахунках і внесків у статутних капіталів фірм — 460 тисяч гривень (родина).

1


КОМЕНТАРІ (5)

Оксана Петровна кость в горле Яценюку,а Василий Сафронович Бурбакам. Значит хорошие люди и думают про людей. Антинародный Фронт Яценюка против людей.

avatar

черновчанин

29 липня 2016 11:07

Проданівські прихвостні, чому не пропускаєте мій коментар ???

avatar

Патріот

29 липня 2016 11:41

Ты кулявлобный прихвостень,что б коментарий был опубликован нужно ещё защитный код ввести!

avatar

29 липня 2016 12:28

Все нажито непосильною працею (про статки тестя промовчимо). Ті руки нічого не крали !

avatar

29 липня 2016 15:24

И даже если статки ТЕСТЯ как "вы" говорите.Но тесть должен гордиться таким зятем.Всё умелои правильно,а самое главное на корысть громаді міста,а це ПРИНЦИПОВО.!не то что неадекваты. 

avatar

БЫЛ

30 липня 2016 00:12