Мій син не причетний до ДТП на Глибоччині, - Коломієць

Мій син не причетний до ДТП на Глибоччині, - Коломієць

16.06.2014, 19:38

У мережі Інтернет почали розповсюджувати інформацію про те, що син керівника Автомайдану Буковини Олексія Коломійця причетний до аварії на Глибоччині, в якій загинули четверо людей.

Перший заступник начальника УМВС України у Чернівецькій області Валентин Сухар на запитання журналістів про це, заявив, що таку версію правоохоронці будуть опрацьовувати, пише molbuk.ua

Водночас, сам Коломієць у коментарі molbuk.ua таку інформацію спростував.

"Мені сьогодні телефонували і говорили, що зять Доголіча – це мій позашлюбний син. Це, звісно, брехня", - сказав Коломієць.

"Справа в тому, що я із сином приїхали на місце аварії приблизно о 01.00. Я був на місці ДТП як член Громадської Ради при УМВС", - сказав він.

Разом з тим, говорити про деталі аварії Коломієць відмовився, тому що він підписався під нерозголошенням цієї інформації.



Нагадаємо, міліція встановила особи всіх чотирьох людей, які перебували в автомобілі "Фольксваген-Таурег", який у вихідні зіткнувся з "ВАЗ-21093" і призвів до трагічних наслідків.

Про це на брифінгу повідомив перший заступник начальника УМВС в області Валентин СУХАР, пише molbuk.ua

За його словами, у "Фольксвагені" перебували двоє чоловіків і двоє жінок.

Міліція затримала одного із чотирьох людей, які були в позашляховику. У понеділок о 16.00 Шевченківський районний суд має розглянути питання про міру запобіжного заходу для нього.

Водночас, міліція ще не встановила, чи був затриманий чоловік за кермом – це має з’ясувати експертиза.

За словами В. Сухаря, один з пасажирів "Фольксвагена" з’явився у міліцію самостійно, іншого знайшли в лікарні, ще двох знайшли за місцем проживання.

Разом з тим, міліція не може остаточно відповісти, з чиєї вини трапилась аварія.

Раніше міліція тимчасово відсторонила від виконання обов’язків начальника УДАІ в області Ігоря Доголіча через те, що його зять був у автомобілі "Фольксваген Туарег".

Джерело: molbuk.ua

1