«Міг стати тушкою півтора роки тому. Але тушки погано пахнуть», - Микола Федорук

«Міг стати тушкою півтора роки тому. Але тушки погано пахнуть», - Микола Федорук

25.09.2012, 22:14

«Чернівчани мені нічого не завинили. Навпаки – це я перед ними в боргу, бо багато чого не зробив, коли працював на посаді Чернівецького міського голови. Тому коли кажуть, що я образився на виборців – це також технологія. Ні на кого я не ображався. І взагалі: на ображених воду возять.  А щодо того, що я стану тушкою, то я міг стати тушкою півтора роки тому.  Міг і далі працювати мером, якби виконував забаганки «смотрящих».  Але тушки погано пахнуть.  Тому я зробив свій вибір». Як повідомляє кореспондент BukNEWS, про це під час прес-конференції сказав екс-мер Чернівців Микола Федорук.

Обговорювати перспективи власної участі у можливих виборах Чернівецького міського голови кандидат у народні депутати відмовився: «Ми зараз говоримо про вибори до Верховної Ради України. Будуть вибори мера, тоді будемо говорити про них. І взагалі я прихильник тези, що всі життєві неприємності слід долати по мірі їх виникнення».

Водночас Микола Федорук і далі вважає себе лідером партії чернівчан. Бодай з тих причин, що досі залишається позапартійним, хоч і підтримує принципи об’єднаної опозиції. А, по-друге, він наразі єдиний посадовець, хоч і колишній, який заручився на виборах підтримкою більшості чернівчан. Іншого досі немає. Бо права обрати собі керівника громаду просто позбавили.

"Я готовий до теле- чи радіодебатів з Віталієм Михайлішиним", - відповів на питання про можливість їх проведення кандидат у народні депутати.

У Верховній Раді Микола Федорук збирається і далі опікуватися проблеми міста і городян. Мемуари писати не буду, бо як сказав мені якось Отто фон Габсбург, у мемуарах всі намагаються себе виправдати. А мені виправдовуватися нема за що", - сказав Микола Федорук.

1


КОМЕНТАРІ (3)

всем  нужна только неприкосновенность.....

avatar

людмила

25 вересня 2012 16:26

Це Ви про себе написали?

А мені, особисто, сподобались думки Федорука відносно боргу перед чернівчанами і стосовно тушок. Сподіваюсь буде більш докладний виклад прес-конференції.

avatar

До Людмили

25 вересня 2012 16:47

Федорук щирий з чернівчанами, це факт. Він заслуговує на повагу.

avatar

Олена

25 вересня 2012 16:58