Міжнародний експерт з проблем зоозахисту Марк Ранделл проведе тренінг для небайдужих до долі тварин чернівчан

Міжнародний експерт з проблем зоозахисту Марк Ранделл проведе тренінг для небайдужих до долі тварин чернівчан

19.06.2019, 14:43

Марк Ранделл -  колишній британський поліцейський-детектив, старший офіцер поліції Великобританії, який працював в Інтерполі, розслідуючи злочини, пов’язані з тваринами, і є міжнародним експертом з проблем зоозахисту, керівником організації Hidden-in-Sight International 21-22 червня проведе два семінари у Чернівцях.

Марк Ранделл приїхав у Чернівці на запрошення ГО «Небайдужі Че» та за підтримки міжнародного фонду Naturewatch Foundation.

21 червня Марк  Ранделл  проведе  семінар для працівників патрульної поліції , а 22 червня з 10.00 до 15.30  на тренінг запрошуються усі  небайдужі до долі тварин та їх захисту від жорстокого поводження, волонтери, громадські активісти, юристи, представники органів місцевого самоврядування.

Тренінг відбудеться в приміщенні Чернівецької міської ради в 105 кабінеті.

Метою тренінгу є продовження надання допомоги у створенні спільної системи, в рамках якої групи захисту тварин, поліція, прокуратура та органи місцевого самоуправління можуть спільно боротися з жорстокістю у ставленні до тварин, зменшити кількість жертв злочинів, пов’язаних з тваринами (включаючи й людські жертви), та притягувати підозрюваних правопорушників до відповідальності.

20 червня на 12.00 до конференц-зал Бель Вью (вул.О.Кобилянської, 2, 2-й поверх) міжнародний експерт з проблем зоозахисту, керівник організації Hidden-in-Sight International Марк Ранделл запрошує до спілкування  представників ЗМІ.

У прес-конференції візьмуть також участь представники патрульної поліції, органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

Під час прес-конференції будуть оголошені результати підрахунку безпритульних тварин у м.Чернівці, який відбувся 14-16 червня 2019 року.

1