Мешканці вулиці ім.Павла Каспрука  проти будівництва незаконної АЗС у Чернівцях

Мешканці вулиці ім.Павла Каспрука проти будівництва незаконної АЗС у Чернівцях

27.12.2012, 19:35

Мешканці вулиці ім.Павла Каспрука стурбовані відновленням будівництва законсервованого комплексу АЗС, який зводиться поруч з їх будинками

Скарги до секретаря міськради результату не дали, тому вони звернулися за підтримкою до керівника фракції "Фронт змін" у Чернівецькій міській раді, голови обласної партійної організації Олексія Каспрука. На зборах громадян депутат розповів, що будівництво є незаконним, адже відбувається без не обхідних дозволів і з порушенням норм безпеки. Кричущим порушенням, за словами Олексія Каспрука є те, що правовстановлюючих документів на землю, де ведеться будівництво, немає.

Керівник "Фронту Змін" повідомив, що на найближчому засіданні міськради зацікавлені депутати намагатимуться проштовхнути це питання, незважаючи на думку людей, які живуть або працюють по сусідству з майбутньою заправною станцією. Олексій Каспрук зазначив, що Народний депутат України Микола Федорук звернувся з депутатським запитом до генпрокурора, щоб він дав правову оцінку тому, що відбувається у Чернівцях довкола скандального будівництва.

Джерело: bukpravda.cv.ua

Ще одним фінансово-дерибанним питанням, як визначив його депутат міської ради, є ситуація навколо бензозаправки на вулиці Каспрука. Про це він сказав вчора, під час прес-конференції. 

Звернення мешканців вулиці, депутатів з цього приводу чинна міська влада просто ігнорує. Хоча згідно з законом, після завершення строку оренди, власник заправки повинен був її демонтувати. Натомість на завтрашнє сесійне засідання виноситься питання про продовження строку оренди. Людині, яка порушила закон, самовільно почала будувати на землі, яка їй не належить, капітальну автозаправку, фактично пропонують все легалізувати. За просто так такі рішення, які зачіпають інтереси всієї громади, не приймаються. Секретаря міської ради, департамент містобудівного комплексу та земельних відносин навіть не цікавить відповідь на питання, хто дозволив там будуватися?

Якщо в Чернівцях і області не працює інститут прокуратури, то слава Богу в місті є народні депутати, які звертатимуться напряму в Генпрокуратуру для оцінки цього скандального питання.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Вперше про цю проблему чую, зате маю іншу, до якої апазіціонєру О. Каспруку "до лямпочки"

avatar

Мешканка вул. Каспрука

27 грудня 2012 17:05