Мешканці села Рукшин, що на Хотинщині, обурені діями місцевих підприємців

Мешканці села Рукшин, що на Хотинщині, обурені діями місцевих підприємців

25.04.2015, 18:08

Жителі села Рукшин дуже обурені тим, що їм приходиться терпіти. В місцевому ресторані майже щодня відбуваються корпоративи, і чи то самі замовники свят, чи то власник закладу бажають щоб раділо все село, тому виносять апаратуру на вулицю і вмикають музику на всю гучність. Сусіди звичайно раді такій щедрості та можливості до 4 ранку насолоджуватись хітами Вірки Сердючки, та інших виконавців, яких зазвичай слухають на таких гулянках, та наголошують на тому, що хоч трішки поспати теж не завадить, тому часто викликають міліцію, надіючись на їхню впливовість. 

У великих містах на це вже давно б звернули увагу, та в маленькому селі напевно до відповідальності законопорушників притягувати ніхто не збирається, бо вже три роки поспіль у сусідів здригаються стіни та дзеленчать вікна від гучності музики. Поки в країні йде війна, в селі гулянки до ранку. Жителі Рукшина звертались до місцевої влади, але кажуть, що вона куплена цими ж підприємцями, тому надії на можливість вирішення цієї проблеми майже немає. Та все таки мешканці даного села чекають хоч якоїсь справедливості, та щоночі мріють засинати в тиші, а не під відомі хіти, які вже вдосталь проїлись.

 

Ольга Гандабура

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

я являсь юристом військомату прочитавши ваш обман доповів свому керівнику керівник визначив завдання розібратись МИ будемо подавати на ВАС судовий позов пані ОЛЬГА

avatar

26 квітня 2015 01:03

Як повідомили мене самі жителі Рукшина - вони вже написали скаргу в обласну прокуратуру, та найближчим часом занесуть її туди. Ніякого обману не бачу, та все одно чекатиму повістки.

avatar

Ольга

26 квітня 2015 11:33

повідомляю Вам що нерозібравшись ви опоблікували представник військового комісаріату( який звільненний з лав Збройних сил України ще в 2011році) в цей не легкий час для України ви наводите хмару брехні на військовий комісаріат якій проводить заходи визначенними Президентом України щодо правохоронних органів скарг та заяв наданий розважальний заклад не надходило на мою думку Ваш матеріал можна вважати  провокацією при проведенні заходів мобілізації в Чернівецький області  

avatar

26 квітня 2015 12:22

О, видно люди в темі. Поясніть. А де в матеріалі написано про комісаріат? Звичайна побутова сварка сусідів, які не можуть домовитися. До чого тут політика? А скарга пані Ольги - хіба не скарга? 

avatar

читач

26 квітня 2015 12:37

Шановний пане юрист, навчіться для початку писати, бо з вашого набору слів я майже нічого не зрозуміла... такий ви юрист як я балерина. 

avatar

Ольга

27 квітня 2015 13:02