Мешканці мікрорайону вул. Каспрука, де третій день немає води, підуть митися до Михайлішина

Мешканці мікрорайону вул. Каспрука, де третій день немає води, підуть митися до Михайлішина

08.12.2013, 14:30

"Ми не робимо все враз, зате кожен об’єкт, за який беремося, робимо добротно і на совість", - під час скандальної останньої сесії міськради відповідав опонентам очільник Чернівців Віталій Михайлішин. І – лукавив, у чому переконалися мешканці мікрорайону вулиці імені Павла Каспрука.

З початку уікенду – з 19-ї години п’ятниці – у їхніх квартирах ДОСІ немає води: у вихідні дні ні помитися, ні попрати, ні туалет злити.

У водоканалі відсутність води пояснюють поривом мережі на вулиці Каспрука. На вулиці, яку капітально ремонтували півтора року, заразом замінюючи всі мережі, водопровідну у тому числі. Виявилося, що не добротно і не на совість. Попри те, що водопостачання давно перекрито, з-під люка посеред проїжджої частини вулиці все ще пробивається вода, поступово перетворюючи дорогу на ковзанку.

На запитання, коли ж нарешті з’явиться вода, диспетчери водоканалу третій день бадьоро відповідають, що "сьогодні візьмуть у роботу". Правда, коли цей день Х настане, не уточнюють. Оскільки про водовози мови немає (хоча це передбачено діючими правилами і закладено у немалий тариф на воду), спраглі й брудні мешканці мікрорайону збираються піти гуртом до мерії. Бодай перед початком робочого тижня потрібно ж привести себе у порядок, а у Михайлішина вода є напевне.

Вл. інф. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Оце було б кіно - для ТВА

avatar

Ха-ха

08 грудня 2013 10:38

А мы уже два дня без воды!!!!!

avatar

Бульвар

08 грудня 2013 12:27

Так не мовчіть. Он до нас уже(!) водовоз приїхав, хоча це хіба посуд помити і туалет злити: на поверхи багато не натягаєш. Тому похід у душ до мерії ще актуальний:-)

 

avatar

Бульвару

08 грудня 2013 15:08

є вже вода, налякались!

 

avatar

лр

09 грудня 2013 19:49