'Мерседес' чернівецької мерії збив пенсіонерку на пішохідному переході під ратушею (оновлено+коментар Каспрука)

"Мерседес" чернівецької мерії збив пенсіонерку на пішохідному переході під ратушею (оновлено+коментар Каспрука)

15.10.2019, 13:05

Потерпілу госпіталізували

У Чернівцях поблизу Ратуші сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як інформує патрульна поліція в Чернівецькій області, водій автомобіля Mercedes здійснюючи рух заднім ходом, збив пішохода. Жінка переходила проїжджу частину на пішохідному переході. Потерпілу госпіталізували для огляду. 

Як повідомляє з місця події кореспондент promin.cv.ua, водій стверджує, що здавав назад, а жінка послизнулася на пішоходному переході.
 
На багажнику машини видно кров потерпілої.
 
За словами жінки, вона почала переходити дорогу біля Ратуші і в цей момент службове авто мера різко рушило назад та збило її. Літня жінка також розповіла кореспонденту promin.cv.ua, що після інциденту водій вийшов з машини та почав на неї кричати.
 
У лікарні жінці загіпсували руку.

 Журналісти Інформаційного агентства АСС дізналися, що автівка, яка збила жінку, належить міській раді Чернівців. Як повідомив сайт телеканалу "Чернівецький промінь", цей автомобіль є службовою автівкою міського голови Олексія Каспрука. Видання оприлюднило світлину із зображенням авто з номерними знаками СЕ 7701 АС, які свідчать, що воно є закріпленим за мером Чернівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку року на Буковині у ДТП 51 особа загинула та 503 травмувалося

Міський голова Чернівців назвав "неприємним інцидентом" дорожньо-транспортну пригоду з його службовим автомобілем, який під міськрадою збив жінку.

Про це Олексій Каспрук заявив у коментарі кореспонденту molbuk.ua.

Посадовець сказав, що з приводу автопригоди йому доповіли, а сам він не був на місці ДТП, оскільки сьогодні перебуває у відпустці за власний рахунок.

"Це неприємний інцидент. Мені доповіли з цього приводу, оскільки я сьогодні у відпустці за власний рахунок. Мені відомо, що водій, рухаючись заднім ходом, розвертаючись біля міськради, скоїв на жінку-пішохода. Наразі поліція розбирається", – сказав міський голова.

За словами Каспрука, постраждалу жінку обстежили медики.

"У неї – забій стегна і плеча", – повідомив міський голова.

"Якщо водій винен – обов’язково буде відповідати", – зауважив Олексій Каспрук.

Водночас, як повідомляє https://times.cv.ua/, "працівники Ратуші несподівано дізнались, що він знову на два дні пішов у відпустку, оперативно з’явилось і розпорядження.

 Можливо це збіг обставин, але розпорядження з’явилось саме після того як стало відомо, що водій Каспрука збив жінку на пішохідному переході під Ратушею. До цього ніхто в міськраді не підозрював, що мер у відпустці, а сам він нібито перебував сьогодні на роботі. Як стало відомо кореспонденту promin.cv.ua, сьогодні Олексій Каспрук провів апаратну нараду щодо прибирання міста від сміття.

Джерело: https://acc.cv.ua/molbuk.ua, "Чернівецький промінь"

1