Мер Чернівців прийшов до батьків і дружин військовослужбовців, які  пікетували військкомат, і пообіцяв  сприяти ротації буковинських військових

Мер Чернівців прийшов до батьків і дружин військовослужбовців, які пікетували військкомат, і пообіцяв сприяти ротації буковинських військових

16.06.2014, 17:35

Кілька десятків обурених батьків і дружин буковинських військовослужбовців, що перебувають у східних областях, сьогодні пікетували Чернівецький обласний військовий комісаріат.

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua.

За словами пікетувальників основною їх вимогою — домогтися проведення ротації чернівецьких військових на Сході. Мати молодого солдата Ярослава Зеліско розповідає, що вони готові і до більш радикальних кроків, щоб повернути наших хлопців.

"У мене там син Любомир, йому 22 роки, розповідає жінка. Основна вимога, якої ми добиваємось це ротація для наших хлопців. Вони там служать вже більше двох місяців без жодного вихідного. Вони там всі виснажені. Їм потрібна хоча б якась відпустка чи перепочинок", - скаржиться Ярослава Зеліско.

Інша пікетувальниця Альбіна Баканова розповідає, що вчора обстріляли блок-пост, де служить її зять.

"Мені дуже страшно уже давно, - говорить пікетувальниця. Бо у мене зять там уже три місяці. Його ще в березні призвали. Учора обстріляли їх блокпост. Вони десь під Рубіжним стоять. Слава Богу, усі наші солдати залишились живі і здорові. Я не знаю, хто там віддає такі нелогічні накази. Але якби мене посадили у генштаб, я б не пропустила ті колони російських військових. Чому їх одразу не знищили? Вони спокійно їхали полем, де не було цивільних людей. Потрібно було змішати їх з землею, - обурюється Альбіна Баканова.

Пікетувальників підтримав і мер Чернівців Олексій Каспрук.

"Такі рішення не входять до компетенції ні мерії, ні обласного військкомату", - говорить міський голова. "Але звернемось разом із пікетувальниками із листом до Президента, щоб він вплинува на можливість ротації наших буковинських військових", - повідомив Олексій Каспрук.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

 

 

 

 Гей прокурори вiдкрийте справу на цього покидька ненажерлевого Яценюка  *кулю в лоба* чий це агент? www.epravda.com.ua/publications/2014/06/16/466193/

avatar

Вчителька

16 червня 2014 18:36

Ось так дорогі Буковинці! Війна це не жарти, це не кричати кругом де треба і не треба "ГАНЬБА", це дорогі мої СМЕРТЬ. Скажу більше, коли наші хлопці воюють на сході, так звана "золота молодь" сидить по кабаках, на дорогих курортах, їздять на дорогих машинах, нема на сході ні одного синка олігархів, міністрів, депутатів. Телебачення крутить "Козирне життя". Крутять міліардами, а наші хлопці без необхідної амуніції. Терміново хлопців додому!!! У нас в країні 340 тисяч міліціонерів, 430 генералів! Вони живуть на наші з Вами податки! Ось нехай наводять порядок в державі, а не лише хабарі брати з людей! СЛАВА УКРАЇНІ!

avatar

Революціонер

16 червня 2014 23:51

Юрію Іллічу - залік! Можна навіть автоматом зарахувати. Гидко, коли такий дешевий піар для духовного наступника Кохановського на горі людей малюєте! Що мер сказав? Якщо не його компетенція, чого приперся?

avatar

Вчитель

17 червня 2014 08:23