'Мені добряче дісталося від Кличка. На щастя, на цей раз не кулаком' – Матіос про вчорашнє кнопкодавство

"Мені добряче дісталося від Кличка. На щастя, на цей раз не кулаком" – Матіос про вчорашнє кнопкодавство

14.03.2014, 17:48

Як відомо, вчора під час голосування у Верховній Раді України рух «Чесно» упіймав на кнопкодавстві двох народних депутатів: «регіонала» Сергія Кацубу та представника партії «УДАР» Марію Матіос.

Остання «розкаялася» і пояснила, чому так вчинила на своїй сторінці у Facebook.

- Друзі мої і недруги мої! Киньте у мене каменем зневаги або, краще, віддайте на самосуд Самооборони Майдану. Але мій "другий" голос сьогодні під час голосування за закон про реабілітацію невинно постраждалих від українських судів за участь у масових акціях став "рятівним" - 226-им.

Чоловічі ноги не такі прудкі, як жіночі: мій колега-сусід, чий голос я підтвердила своєю рукою (не криючись, до речі), був на відстані 4 метрів від мене. Він не встигав дістатися свого місця! Я розуміла, що кількість голосів - на межі, - написала народний депутат.

Крім того, М.Матіос дуже шкодує, що за увесь час депутатства «так свідомо» підставила УДАР. Вона зазначила, що їй дісталося «на горіхи» від Віталія Кличка, «на щастя, на цей раз не кулаком».

- Пробачте, будь ласка! Я точно більше так робити не буду! І десятому закажу. Навіть, якщо в парламенті розглядатиметься питання життя чи смерті а хоч би й самої Держави, не те, що долі якихось окремих людей. У нас бо ж мирний, спокійний час, правда? – зіронізувала Матіос в кінці свого повідомлення.

1