Мене цікавлять інші посади, а Федорук вчинив не як чоловік, - М. Харабара

Мене цікавлять інші посади, а Федорук вчинив не як чоловік, - М. Харабара

12.04.2012, 21:50

"Хочу розтавити всі крапки над "і" - я однозначно не планую балотуватися у народні депутати України. Мене цікавлять інші посади. Те, що активно сватає мене туди Петро Кобевко, це видно через особисті симпатії до мене. Я май живчик, а туди треба інших людей", - заявив на сьогоднівшній прес-конференції начальник УМВС України в Чернівецькій області Микола Харабара.

Як написав на своїй сторінці у Фейсбук шеф-редактор газети "Час" Петро Кобевко, днями голова обласної організації Партії регіонів та голова ОДА Михайло Папієв возив у Київ на затвердження кандидатури на вибори. 

За його інформацією, ПР висуватиме в округах - начальника УМВС Миколу Харабару (по місту Чернівці), начальника управління освіти і науки ОДА Михайла Бауера (Сокирянський, Кельменецький, Хотинський і Заставнівський район), голову правління ВАТ «Електронмаш» Михайла Березовського (Кіцманський, Сторожинецький, Вижницький, Путильський райони).

Як пише Кобевко, на "румунський" округ (Новоселицький, Глибоцький та Герцаївський райони) у Папієва є зараз дві кандидатури: Іван Семенюк і Михайло Гайнічеру. "На цьому окрузі досі ще не визначився з кандидатом настоятель Банченського монастиря Михайло Жар. Кого він визначить, той і стане депутатом", - пише журналіст.

Головний міліціонер Буковини Микола Харабара також наполягає на тому, щоби екс-мер Чернівців Микола Федорук офіційно перед ним вибачився. Про це Микола Харабара сказав сьогодні, 12 квітня, на прес-конференції.

«Він вчинив не як чоловік, - каже М. Харабара. – Тепер він нехай знайде мужність у собі для того, щоби попросити вибачення у мене в присутності депутатів, журналістів. Нехай прийде і скаже: «Я був неправий». У мене теж висока посада, але хіба ви колись чули, щоби я на когось повісив якийсь ярлик? Є межа, щоб «молоти» язиком. Ще він нехай скаже, що я за кимось з пістолетом бігав! Гадаю, то говорили емоції, а не Федорук. Але я буду наполягати на тому, щоби він попросив вибачення у мене».

Нагадаємо, 10 лютого 2011 року на сесії міської ради Микола Федорук заявив, що в кабінет голови ОДА в присутності начальника управління МВС викликали депутатів міської ради, яким погрожували, «викручували руки», зупиняли роботу підприємств і навіть втручалися в особисте життя.

На це Микола Харабара заявив, що все це домисли і подав до суду. Першотравневий райсуд Чернівців задовольнив позов начальника обласної міліції і зобов’язав Миколу Федорука на наступній сесії оголосити про недостовірність поширених ним раніше даних, які ганьблять честь, гідність і ділову репутацію як особи й керівника правоохоронного органу. Екс-мер оскаржив рішення в апеляційному суді, але суд залишив рішення Першотравневого райсуду без змін. Зараз Федорук подав касаційну скаргу.

Про подробиці затримання банди, яка більше року тероризувала Новоселицький район Буковини розповів під час сьогоднішньої прес-конференції журналістам начальник УМВС Микола Харабара.

Як повідомляє кореспондент порталу "Чернівці.Коментарі" , за словами Харабари, на затриманні були задіяні бійці спецпідрозділів «Беркут» та «Сокіл», адже розбійні напади банда здійснювала напади із застосуванням зброї, у т.ч. - автомата Калашникова.
За словами начальника міліції, на території району діяло бандформування, яке здійснювало напади на родини заробітчан, які або повернулися з-за кордону, або передали гроші родичам.

6 осіб затримали, з них четверо – громадяни Молдови, а двоє мешканців району виступали «навідниками». "Це "міцні горішки", - повідомив Харабара. - Їх главар сидів вісім разів." Він також повідомив, що роботи з вирахування інших членів банди тривають
«Якщо є шість – напевне сьомою мала бути жінка,» - висловив припущення начальник міліції.

«Ми їх довго вираховували і чекали на місці останнього злочину, - розповів Харабара. - Кілька разів вони приїжджали в Україну, але після інформації, озвученої депутатом (мається на увазі Москаль – К:), злочинці затаїлися».

Як повідомив Микола Харабара уже доведено причетність групи до шести розбійних нападів, під час одного з них загинула жінка.

У січні 2012 року Народний депутат Геннадій Москаль направив міністру МВС Віталію Захарченку звернення з проханням надати практичну допомогу в знешкодженні озброєної банди, яка за минулий рік скоїла, за даними депутата, близько двадцяти розбійних нападів. За словами Москаля, більшість потерпілих не зверталася із заявами в правоохоронні органи, «оскільки бачать бездіяльність міліції й бояться помсти з боку злочинців».

Новим начальником сектору зв’язків з громадськістю УМВС в Чернівецькій області призначили капітана міліції Романа Мигоряна. Сьогодні, 12 квітня начальник УМВС в області Микола Харабара представив його журналістам.

«Тільки одна область – Чернівецька - мала у прес-центрі міліції керівника, який є цивільною особою – В’ячеслава Хабайла. Але міністерство потребувало, щоб прес-центр був укомплектований міліцією. Тому, ми вирішили призначити керівником СЗГ Романа Мигоряна. Він колишній викладач Національної академії МВС. Не дивлячись на молодий вік, ця людина підготовлена по лінії міліції, а тим паче – вміє спілкуватися із ЗМІ та населенням», - сказав головний міліціонер Буковини.

За матеріалами bukinfo.com.ua, "Чернівці.Коментарі" та molbuk.ua



КОМЕНТАРІ (3)

 

Яке вибачення генерале ? У Вас все з глуздом у нормі ? Чого це Федорук має перед Вами вибачатися ? Це шнирі Ваші нехай перед Вами вибачаються. Це Ви остання баба , а не чоловік. Це Ви мали б мужність вибачитися перед Федоруком за брехню, лицемірство, свою ницість. Суд зобов’язав Федорука спростувати інформацію про те, що у нього є дані, як Ви з губернатором Папаєм тиснули на депутатів міської ради . На відміну від Вас, Федорук у Мельниченка не вчився. І коли ці дешеві зрадники –депутати у нього  слізьми в кабінеті обливалися,він на диктофон  їхні плачі не записував. Про це він і повідомить . А вибачатися перед Вами ? За що ? Ви зганьбили честь офіцера , а людської й не мали ніколи. Про це всі знають. І вибачатися перед Вами ніхто не збирається. Бог Вам суддя.

 

avatar

))))))

13 квітня 2012 10:22

точно Карімова (або Вишньовська) всі сайти моніторить і строчить-строчить...

avatar

До захисників "святого" Миколая Фе

13 квітня 2012 17:57

avatar

Ejen Jenevi

15 липня 2014 17:24