Мельник випередив Панчишина на 489 голосів: Папієв каже - це довіра до влади

Мельник випередив Панчишина на 489 голосів: Папієв каже - це довіра до влади

03.06.2013, 23:25

Кандидат на посаду міського голови від ПР Володимир Мельник здобув перемогу на проміжних виборах мера Новодністровська, які відбулися 2 червня.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомила голова територіальної виборчої комісії Людмила Дроздова, посилаючись на офіційні результати підрахунку голосів.

Зокрема, результати такі:

Анатолій Білоткач (Єдиний центр) - 339 голосів;
Анатолій Болдишев (СДПУ(о) - 528 голосів;
Анатолій Кобельчук (Комуністична партія України) - 69 голоси;
Володимир Мельник (Партія регіонів) - 1735 голосів;
Руслан Панчишин ("Реформи і порядок") - 1246.

За інформацією голови комісії, у виборах взяли участь 4078 виборців (47, 12%).

Джерело: molbuk.ua

Сьогодні, 3 червня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв під час апаратної наради відзначив, що вибори, які відбулися в області в неділю, 2 червня, як і передбачалося, пройшли чесно, прозоро та демократично.

«Позачергові вибори Новодністровського міського голови та сільського голови в селі Анадоли на Хотинщині, а також проміжні вибори депутатів Кельменецької районної ради та Великокучурівської сільської ради Сторожинецького району продемонстрували довіру виборців до діючої влади», - зазначив він, вітаючи переможців. Задача новообраних керівників, всієї місцевої влади в цих та всіх інших населених пунктах краю відповісти на цю довіру гідною та ефективною роботою на благо громад, всього нашого краю, - підсумував голова обласної державної адміністрації. Про це повідомляє прес-служби ЧОДА.

Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв привітав новообраного Новодністровського міського голову Володимира Мельника із переконливою перемогою на позачергових виборах, які відбулися в неділю, 2 червня. «Щиро вдячний громаді майбутньої столиці гідроенергетики України міста Новодністровська за те, що вона скористалася своїм конституційним правом і в умовах вільного волевиявлення зробила свій свідомий вибір», - зазначив керівник виконавчої влади краю.  На переконання Михайла Папієва, це є свідченням високої довіри до діючої влади, яку буде обов’язково виправдано.

1