Меленчук, якого кришував Каспрук, виставив Зазуляка на глум

Меленчук, якого кришував Каспрук, виставив Зазуляка на глум

02.07.2021, 13:58

Екскерівник Чернівцітеплокомуненерго Олександр Меленчук називає оприлюднені результати аудиту на підприємстві "страшилками". Каже, вони були очікуваними, нічого надзвичайного там немає.

Про це Олександр Меленчук повідомив у коментарі molbuk.ua.

Меленчук виставив Каспруку рахунок за тепло на 2 тисячі 400 гривень: Гройсман шаленіє і погрожує криміналом!

Меленчук відкидає гіпотезу заступника Чернівецького міського голови Василя Зазуляка, що підприємство хтось навмисне доводив до банкрутства, щоби комусь віддати за безцінь.

"Такого не може бути, тому що це комунальне майно, власність громади. Як це – віддати?" – дивується екскерівник.

Також заперечує, що підприємство доводили до банкрутства, щоби за "копійки" викупити земельні ділянки, що в постійному користуванні тепловиків.

"Спочатку оцінюють землю, а потім відбувається аукціон. Якщо би навіть таку нерозумну ідею хтось собі придумав, такого не може бути. І не треба розказувати казки і всіх лякати", – зауважує О. Меленчук.

Нагадаємо, нещодавно у ратуші оприлюднили результати аудиту на теплокомуненерго, який тривав близько чотирьох місяців. На їх підставі заступник міського голови Василь Зазуляк зробив висновок, що підприємство могли навмисне доводити до банкрутства.

'Рухаємося вперед ЗА місто, з якого не хочеться їхати!' Василь Зазуляк подякував чернівчанам за довіру

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школа Каспрука: «Чернівцітеплокомуненерго» не має коштів на зарплату роботягам, але віддає мільйони за невикористаний кредит

Чернівчани заплатять майже вісім мільйонів штрафу за кредити, які не змогли освоїти неефективні менеджери мерії і отримають більший тариф за тепло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1