Збитків на мільйони: пожежники локалізували майже 1000 «квадратів» загоряння на Калинівському ринку та не допустили перекидання вогню на інші сектори (ВІДЕО+ФОТО)

Збитків на мільйони: пожежники локалізували майже 1000 «квадратів» загоряння на Калинівському ринку та не допустили перекидання вогню на інші сектори (ВІДЕО+ФОТО)

19.03.2018, 15:40

У Чернівцях рятувальники вже понад дві години працюють над гасінням масштабної пожежі, яка виникла на 5 секторі Калинівського ринку.

Як повідомив начальник відділу ДСНС Віктор Колодрівський, на ринку працює десять машин. Задіяні всі оперативно-рятувальні служби Чернівців. 

"Площа займання становить понад 500 квадратних метрів. Крім того, гасіння пожежі ускладнює вітер. Висока плотність загрузки пожежі. Робимо все, щоби локалізувати пожежу", - повідомив рятувальник.

Згодом пожежники уточнили, що пожежа на Калинівському ринку у Чернівцях виникла на площі приблизно 1000 квадратних метрів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС. 

"19 березня о 13:39 у м. Чернівці по вул. Калинівська на території Калинівського ринку (в секторі продажу килимів) виникла пожежа на площі близько 1000 м. кв. Попередньо жертв та постраждалих немає", - йдеться у повідомленні. Також зазначається, що до гасіння залучено 9 одиниць техніки та 39 чоловік особового складу ДСНС.

Як повідомляв з місця події кореспондент molbuk.ua, продавці розповіли, що вщент згоріло вже чотири контейнери.

Рятувальники постійно воду підвозять машинами. 

Медик повідомив про трьох постраждалих осіб внаслідок пожежі, яка виникла сьогодні на Калинівському ринку в Чернівцях.

Про це повідомив кореспонденту molbuk.ua заступник головного лікаря Центру естренної медичної допомоги Сергій Паушак.

Зокрема, він зазначив, що одна людина надихалась чадним газом, їй надали допомогу відразу на місці.

Ще одного чоловіка із рваною раною пальців госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги.

Водночас, ще одна людина із розірваними зв’язками на нозі доставлена у травмпункт.

Як повідомив  кореспондент https://bukovyna.tv/ Мирослав Солонар, за допомогою до медиків звернулося 15 людей, у 14 з них важкий психологічний стан та стрес, в однієї людини, попередньо, опіки. Людям надали медичну допомогу на місці.



Раніше повідомлялося, що на Калинівському ринку у Чернівцях виникла масштабна пожежа.

 У ЧЕРНІВЦЯХ ВИНИКЛА МАСШТАБНА ПОЖЕЖА НА КАЛИНІВСЬКОМУ РИНКУ

 Фото - Ігоря Павчака

Про це сьогодні на позачерговій сесії міськради повідомив мер Олексій Каспрук.

"Мені щойно подзвонив директор Калинівського ринку, і повідомив, що виникла велика пожежа у секторі коврів", - сказав Каспрук, додавши, що він оголошує перерву в роботі сесії на 2 години.


Джерело: molbuk.ua та ТВА

1