Марія Яремчук: 'Моє знайомство з Рінатом Ахметовим - це подарунок долі'(Ахметов став спонсором Марії)

Марія Яремчук: "Моє знайомство з Рінатом Ахметовим - це подарунок долі"(Ахметов став спонсором Марії)

13.08.2012, 18:14

 Співачка Марія Яремчук заперечує всі чутки про те, що вибороти право представляти Україну на "Новій хвилі" їй допомогла особиста дружба її батька Назарія Яремчука і одного з організаторів конкурсу Ігоря Крутого.

- Я розумію всі ці розмови. Нічого не маю проти. Те, що мене взяли - це справді була доля. Не те що доля, це краще знати Ігорю Крутому, чому мене взяли. Але мені було дуже приємно, що наприклад Брендон Стоун (саунд-продюсер конкурсу "Нова хвиля", - ред.) мене дуже добре запам'ятав. Він навіть не пам'ятає, хто такий Назарій Яремчук. Ну звичайно я зроблю все, щоб люди згадали знову це ім'я. Але він запам'ятав мене. Мені було дуже приємно, що інші члени журі також були упевнені, що я пройду. Я надзвичайно вдячна Ігорю за можливість взяти для себе максимум, - наголосила співачка.

Яремчук підкреслила, що знала про те, що її батько був знайомий з Ігорем Крутим.

- Я знала. Адже мій тато співав пісні Ігоря Крутого. Я слухала їх, - зауважила вона.

Між тим, Марія Яремчук не розповіла про те, скільки її спонсор Рінат Ахметов витратив на поїздку до Юрмали.

- Якщо він захоче про це сповістити, то спитайте в нього. Політика і сцена часто переплітаються. Я думаю, що якби ви були на місці Ріната Ахметова, ви би вчинили так само, якщо ви любите свою країну і зацікавлені в успіху на "Новій хвилі" своєї країни. Є багато людей, багато друзів, які часто можуть у потрібний момент знагодитися. І моє знайомство з Рінатом Ахметовим - це знову ж таки подарунок долі, - наголосила вона.


За матеріалами: ТСН

 фото http://sposn.com 

1