Марія Матіос: 'Охочим умерти за сміття і за 'віджим' Бурштинськоі ТЕЦ іноді варто нагадувати про тих, хто боронив Батьківщину'

Марія Матіос: "Охочим умерти за сміття і за "віджим" Бурштинськоі ТЕЦ іноді варто нагадувати про тих, хто боронив Батьківщину"

24.06.2017, 23:33

( хроніка одного життя у фото)

Це Юра. Військовий з Луганська. Шансів на життя після поранення 2 ЧЕРВНЯ 2014 року - 1% (вердикт ізраїльських лікарів). 10 операцій в Луганську (так, в захопленому бойовиками Луганську!, що може потягнути на бестселер!), у Києві, Єрусалимі, знову - Києві. Остання - минулого тижня також у Києві. 
Видерся! Працює!!! у військовій частині на цивільній посаді. Готується до вступу у ВУЗ - бо до служби закінчив художній коледж. Одружився. Мріє про свій малееенький городик. Учора надіслав фото, як після чергової операції готує вдома каву своїй дружині (луганчанці, яка не покинула його у найтяжчі часи, ще не будучи дружиною).
...а тут країну лякають "опоясывающими болями вокруг живота"! То поможіть собі самі - просто купіть "тампакси". 
Гидко!

P.S. Тимчасом у Львові музичні гОпки - фестиваль альфа джаз Львів (за гроші російського олігарха Фрідмана) так і не помітив ані загрозливого для жителів міста сміття, ані "опоясывающих болей вокруг живота" голодувальників. Москалі завжди були безсердечними у Львові.

Maria Matios

Світлина від Maria Matios.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Що шльондра матіос з "чоловіком" мега хабарником,що самонеміч,яка вже фактично вкрала Бурштинську ТЕЦ,одного поля ягоди.МАРОДЕРИ БРЕХУНИ КАЗНОКРАДИ.

avatar

ПЕЙС

25 червня 2017 11:17