Максим Бурбак привітав медичних працівників і підтримав народні колективи з Веренчанки і Чернівців

Максим Бурбак привітав медичних працівників і підтримав народні колективи з Веренчанки і Чернівців

21.06.2015, 19:15

Максим Бурбак зранку привітав медичних працівників з професійним святом і ще встиг підтримати у Румунії фольклорні колективи з Веренчанки і Чернівців.

Сьогодні, 21 червня, в Україні відзначають своє професійне свято медичні працівники. Із Днем медичного працівника буковинських медиків привітав народний депутат України Максим Бурбак.

 - Вітаю представників найгуманнішої у світі професії зі святом! З днем медичного працівника! Знаю багато самовідданих людей цієї професії, які приймають на себе важкий тягар людського болю і страждань. Борються за найцінніше, що є у людини — її життя. Особливо мені хочеться привітати тих героїчних медиків, які залишили затишні кабінети і зараз в АТО відвойовують життя та здоров'я наших хлопців. Бажаю усім медикам незламного духу, віри у свої сили, мужності та оптимізму. Міцного здоров'я і благополуччя вам, вашим рідним і близьким. Миру та перемог!

 І сьогодні ж народний депутат України Максим Бурбак відвідав Дорохой у Румунії, щоб повболівати за народного фольклорного колективу "Кумоньки" з Веренчанки Заставнівського району Чернівецької області та колективу " Буковиночки" з Чернівців.

- Завітав до міста Дорохой в Румунії для підтримки народного фольклорного колективу "Кумоньки" з Веренчанки Заставнівського району Чернівецької області та колективу " Буковиночки" з Чернівців, які беруть участь в 11-му міжнародному фольклорному фестивалі " Mugurerul ". Дійство розпочалось святковою ходою містом. Продовжилося на відкритій сцені просто неба у парку. Багато людей та позитивних емоцій. Справжнє свято єдиної європейської сім'ї. Адже в фестивалі брали участь колективи з Румунії, України, Молдови, Словенії, Словаччини. P.S. Згадав Майдан. Так само з прапорами крокували ми вулицями Києва, - поділився враженнями народний депутат України. 

1