Максим Бурбак: Зі святом Перемоги всіх буковинців!

Максим Бурбак: Зі святом Перемоги всіх буковинців!

09.05.2012, 13:48

ШАНОВНІ ЧЕРНІВЧАНИ! ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!

У світлий День Перемоги прийміть найщиріші вітання з прекрасним святом  мужності і героїзму!

З кожним роком ми  віддаляємося від вікопомних подій Великої Вітчизняної війни, але 9 Травнядля кожного з нас – особливий день. Пам’ять про безсмертний подвиг наших батьків і дідів буде вічною і в цей щемливий та незабутній день ми низько схиляємо голову в пошані перед вами, дорогі ветерани. Ви достойно і славно пройшли свій бойовий і трудовий шлях і завжди будете для молодого покоління взірцем патріотизму, чесності і мужності. Бути гідними вашого життєвого подвигу – обов’язок кожного з нас.

Ці світлі травневі дні нехай запам'ятаються вам незабутніми зустрічами з бойовими побратимами. Успіхів вам, довголіття, доброго здоров’я і гарного настрою.

Зі святом Перемоги всіх буковинців!

З повагою і шаною, Голова обласної партійної організації «Фронт Змін» Максим Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пане Максим, яке ж це свято, коли радіє один загабник України, що переміг другого? Це день жалоби за невинно убієнними і все. А "побєда", "да здраствуєт", "паздравлю с прознічком" - це не наше, не українське, не державницьке. Це - холуйське, загарбницьке, совітське. А ви від імені української опозиційної партії поздоровляєте? З чим? Для чого? Кого? Буковинців? Щось не те, пане Максим? 

avatar

Юрій

09 травня 2012 15:19

Юрій пішов на !! Чернівчанин!!

Адмін: Коментарі з нецензурною лайкою будуть вилучатися. Ненормативну лексику прохання  більше не вживати!

 

avatar

Чернівчанин

09 травня 2012 19:21

а бандер ми били

avatar

внук дида ковпака

11 травня 2012 16:37