Максим Бурбак: Вимагаємо від СБУ викриття замовників вбивства Гандзюк (відео)

Максим Бурбак: Вимагаємо від СБУ викриття замовників вбивства Гандзюк (відео)

05.11.2018, 14:43

Фракція "Народний фронт", як і все суспільство, очікує від СБУ відповіді, хто є замовником вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк.

Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак.

Від "Народного фронту" він висловив співчуття рідним та близьким загиблої.

"Від "Народного фронту" висловлюю щирі співчуття рідним та близьким Катерини Гандзюк. Ми також приєднуємося до запитання, яке ставить вся Україна: Хто замовив Катю Гандзюк?", - наголосив Максим Бурбак.

"Поліція  встановила й заарештувала людей, які обґрунтовано підозрюються в цьому вбивстві. Громадськість давно почула їх імена: Торбин, Горбунов, Васянович, Вишневський, Грабчук. Хто замовники?  В цій країні є щонайменше дві людини, які точно знають відповіді  – це сам замовник і його виконавець", - наголосив він.

Максим Бурбак підкреслив, що за рішенням прокуратури робота з виявлення замовників виділена в окреме провадження, яке передане до Служби безпеки України.

"Сподіваюсь, СБУ вистачить професіоналізму розкрити цю справу і дати відповіді на всі запитання по ній", - підкреслив Максим Бурбак.

Він також наголосив, що "Народний фронт" вимагає від СБУ ліквідації  російського підпілля в південних містах України.

"В Херсоні, Одесі, Бердянську немає протистояння місцевих з різними поглядами, а є цілеспрямовані підривні дії  Росії. СБУ засекретила інформацію про це розслідування. Вимагаємо від Служби безпеки якнайшвидше встановити замовників і посадити їх на лаву підсудних поруч з виконавцями", - сказав Максим Бурбак.

"Народний фронт" вимагає, щоби СБУ й прокуратура нарешті знищили терористичне підпілля Росії. Нагадую: від нападу на Катерину минуло вже три місяці", - наголосив керівник фракції.

 
1


КОМЕНТАРІ (1)

Вимагаємо вигнати з ганьбою Авакова за розвал правоохоронної системи України!!!

avatar

Актив

05 листопада 2018 16:37