Максим Бурбак: В проекті Держбюджету збережені традиції Уряду Арсенія Яценюка щодо фінансування безпеки і оборони (відео)

Максим Бурбак: В проекті Держбюджету збережені традиції Уряду Арсенія Яценюка щодо фінансування безпеки і оборони (відео)

18.10.2018, 18:33

Вимоги "Народного фронту" були враховані в проекті Держбюджету на 2019 рік, який сьогодні був прийнятий в першому читанні.

Про це заявив Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, спілкуючись із журналістами.

"Ті традиції, які були започатковані Урядом Арсенія Яценюка стосовно фінансування безпеки і оборони України на рівні не менше 5% ВВП -  продовжуються. Понад 200 млрд грн на заходи з безпеки і оборони. Передбачається суттєве збільшення зарплатні нашим військовослужбовцям, працівникам ДСНС, прикордонникам, працівникам Міграційної служби, правоохоронцям", - розповів Максим Бурбак.

"Бюджетом передбачається підтримка і продовження реформ освіти, охорони здоров'я, реформи децентралізації. Суттєво збільшується інфраструктурна субвенція об’єднаним територіальним громадам - це дуже важливо, адже уряд повинен підтримувати ОТГ і громади, які наважилися піти на об’єднання", - відзначив керівник фракції "Народний фронт".

Він висловив впевненість, що Кабінет Міністрів вчасно опрацює поправки народних депутатів і головний фінансовий документ бути прийнятий незабаром.

"Вітаю, що ми пройшли сьогодні перше читання. Вважаю, що Уряду вистачить професійності, бюджет буде доопрацьований і ми вийдемо на результативне друге голосування", - резюмував Максим Бурбак.

 Джерело: http://nfront.org.ua/news/details/maksim-burbak-v-proekti-derzhbyudzhetu-zberezheni-tradiciyi-uryadu-arseniya-yacenyuka-shodo-finansuvannya-armiyi?fbclid=IwAR0cVhi3t_MDkgiSy49rFXxkEuPkXoLyXVcxKHAvkVsNQW7GfRtP5Stv5Fg

 

 
1