Народний депутат України  Максим Бурбак: Сьогодні Основний документ потребує змін, які відповідатимуть сучасним викликам

Народний депутат України Максим Бурбак: Сьогодні Основний документ потребує змін, які відповідатимуть сучасним викликам

28.06.2018, 13:49

Святкові урочисті заходи з нагоди Дня Конституції за участі народного депутата України Максима Бурбака відбулися у Заставні та Чернівцях.

- Конституція для українців є тим Законом, на який вони опираються при відстоюванні своїх прав. Але наша Конституція повинна відповідати сучасним викликам і вона потребує не просто косметичних змін, - перекоанинй Максим Бурбак. -  Влада в Україні повинна служити українському народу. І з цього повинен починатися Основний закон. І так він повинен працювати. Така позиція Народного фронту. Про це говорили з учасниками урочистостей.

А на завершення, з колегою Миколою Федоруком парламентарі нагородили одних з кращих буковинців Почесними грамотами Верховної Ради України. З Днем Конституції!

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

Вітаю з Днем Конституції! - привітав Максим Бурбак буковинців зі святом. 

- Це свято нашої державності, української самобутності та демократичного вибору. 

- Сьогодні Основний документ потребує змін, які відповідатимуть сучасним викликам. Але верховенство права та захист свобод людини, закріплені у Конституції України, назавжди повинні залишатися основними підвалинами, на яких розбудовуватиметься вільна суверенна Україна.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1