Максим Бурбак: У «Команди Михайлішина» дуже мало шансів потрапити до обласної ради

Максим Бурбак: У «Команди Михайлішина» дуже мало шансів потрапити до обласної ради

09.10.2020, 10:40

За результатами місцевих виборів до Чернівецької обласної ради може потрапити чимало фракцій, однак, як свідчить досвід, кожен наступний склад – гірший за попередній. Таку думку в етері телеканалу TВA висловив народний депутат двох попередніх скликань Максим Бурбак.

“Я бачу дуже багато знайомих облич, які собі знайшли політичний прихисток у інших партіях. Таке собі “перекотиполе політичне”. Вони залишаються. Ще одне враження – багатьох людей, які йдуть на вибори до обласної ради, я навіть не знаю. Хоча завжди тримав руку на пульсі усіх подій в області. Дивно, яким способом вони будуть розбудовувати Буковину і виконувати все те, що обіцяють з білбордів”, – зауважив політик.

Проект, який націлений потрапити до міської ради Чернівців, навряд чи матиме високі шанси завести своїх депутатів і до Чернівецької обласної ради, – прокоментував амбіції «Команди Михайлішина» народний депутат двох попередніх скликань Максим Бурбак в етері телеканалу TВA.

“Бо його команда – це продовження команди «Рідного міста», яка не йде до обласної ради…”, – заявив політик.

“А, можливо, ця партія просто номінально бере участь у виборах до обласної ради, щоб просто заявити про себе?”, – зауважив ведучий Микола Кобилюк.

“Я не думаю, що Чесанов Анатолій Анатолійович буде статистом. Якщо цього разу це його роль, тоді я йому не заздрю”, – відреагував Максим Бурбак.

Джерело: http://bukovyna.com.ua/maksym-burbak-chy-znaiut-novi-oblychchia-iak-vykonaty-svoi-zh-obitsianky-z-bilbordiv/

1