Максим Бурбак розповів, за що насамперед візьметься “Партія Чернівчан” після виборів

Максим Бурбак розповів, за що насамперед візьметься “Партія Чернівчан” після виборів

22.10.2020, 10:35

Що відрізняє «Партію Чернівчан» від інших політичних сил, які борються за владу на Буковині? Те, що тільки ця політсила не займається популізмом, а має доведене на вчинках потужне прагнення розвивати Чернівецьку область, Чернівецький район та місто Чернівці. Про це в ефірі телеканалу ТВА повідомив кандидат у депутати Чернівецької обласної ради від «Партії Чернівчан» Максим Бурбак.

Він проаналізував передвиборчі програми інших політичних партій, і заявив про відсутність конкретики в них. «Чесно кажучи, води там більше, ніж в Пруті під час повені. Конкретики я не знайшов. Там лише загальні слова: «розробимо концепцію», «будемо акцентувати», «а того робити не будемо». А що конкретно для області ви будете робити з першого дня перебування у сесійній залі?», – сказав Максим Бурбак.

Натомість «Партія Чернівчан» пропонує своїм виборцям прозору та якісну політику, в пріоритеті якої стоїть «господарка» і наведення порядку в усіх важливих сферах на Буковині. «Ми в Чернівецькій обласній, Чернівецькій районній та Чернівецькій міській раді продовжуватимемо доопрацьовувати ті проекти, які ми починали у статусі нардепів, які свідомо гальмувалися в Чернівецькій міськраді, і які не впроваджувались через пасивність складу Чернівецької обласної ради, котра займалася політиканством, а не «господаркою», – сказав Бурбак.

Серед головних пріоритетів, які «Партія Чернівчан» декларує у своїй передвиборчій програмі – продовження ремонту доріг у регіоні. «Прикро, що деякі кандидати кажуть, що дороги не будувалися. Подивіться, будь ласка, на стару дорогу «Чернівці–Заставна». Зверніть увагу на трасу «Чернівці–Порубне» або на дорогу «Чернівці–Хотин» у межах Хотинського району. Гляньте на трасу від «Чотирьох корчмів» до Кельменців… Це нещиро – говорити, що дороги не робилися», – сказав кандидат у депутати. «Так, треба робити більше доріг, – продовжує Максим Бурбак. – Треба увагу зосереджувати не лише на дорогах державного значення і основних магістралях. А й на дорогах районного значення, між населеними пунктами. Гадаю, що треба продовжувати ремонт доріг у напрямку від Кельменців до Сокирян. Треба продовжувати ремонт у Заставнівському районі у напрямку до Чорного потіку. Варто з’єднати перехрестя Рингача через Новоселицький район з Мамалигою. І тоді цей регіон буде розвиватися. Адже Новоселицький район перейшов у Чернівецький, а Мамалига залишилася в Дністровському».

Джерело: ТВА

1