Максим Бурбак: Питання ЦВК буде одним із перших наступної сесії парламенту (відео)

Максим Бурбак: Питання ЦВК буде одним із перших наступної сесії парламенту (відео)

13.07.2018, 18:33

"Народний фронт" вітає рішення президентської фракції щодо відкликання однієї кандидатури до складу Центральної виборчої комісії, яким вони розблокувати проблему 14 кандидатів на 13 посад. 

Про це сказав керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, спілкуючись із журналістами в кулуарах парламенту.

Проте розглядати питання ЦВК в четвер на вечірньому засіданні було безвідповідально, зважаючи на важливість розгляду законопроекту, яким врегульовується ситуація із блокуванням Верховної Ради водіями авто на іноземній реєстрації.

"Це було б політичним безглуздям зняти членів ЦВК і не проголосувати за нових. Тому "Народний фронт" вітає рішення спікера, щоб це питання було розглянуто результативно. Це буде одним із перших питань наступної сесії",  - повідомив Максим Бурбак .

Він наголосив, що для "Народного фронту" питання оновлення ЦВК є важливим.

"Щоб це була команда, яка буде проводити в 2019 році і президентські, і чергові парламентські вибори ", - наголосив керівник фракції.

Він також підкреслив, що у четвер важливішим питанням було розгляд у першому читанні законопроекту щодо врегулювання ситуації з автомобілями на іноземній реєстрації.

"Давайте розберемось з питанням щодо водіїв машин на іноземній реєстрації, які стоять під Верховною Радою і намагаються знайти консенсус в залі",  - закликав колег Максим Бурбак.

"Народний фронт" підтримує даний законопроект Ніни Петрівни Южаніної в першому читанні. І це також власники автомобілів пропонують, щоб ми прийняли в першому читанні, щоб до другого читання доопрацьовувати",  - наголосив керівник фракції.

 

 Джерело: http://nfront.org.ua/news/details/maksim-burbak-pitannya-cvk-bude-odnim-iz-pershih-nastupnoyi-sesiyi-parlamentu
1


КОМЕНТАРІ (1)

Бурбак брехло і піарщик. Нф "завалив" ЦВК.

avatar

Юрій

14 липня 2018 16:46