Максим Бурбак пропонує віддати ставку і машину Маковецької чи Мельничука працівникам відділу у справах учасників АТО

Максим Бурбак пропонує віддати ставку і машину Маковецької чи Мельничука працівникам відділу у справах учасників АТО

28.06.2016, 19:20

Подібну пропозицію народний депутат України Максим Бурбак озвучив під час прямого ефіру передачі "Суть речей" на Радіо Станція. 

Скоротіть одного заступника, а на ці гроші дайте можливість створити управління у справах учасників АТО, - сказав Максим Бурбак. -   Два атошника, які воювали, які знають проблеми, як авторитетні. Та ж сама автівка заступника, яка би їх возила, яка має бензин і вони би координували роботу. Бо бачимо, що в структурі ОДА є такий радник голови, а багато питань, якими вони займаються, це є повноваження місцевих органів самоврядування. Поки що така ініціатива непідтримана чернівецькою обласною радою. Певно треба комусь крісла роздавати.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Так купив би на зароблене на контрабасі і дав АТОшникам, чи з власної кишені,  зароблене навіть злочинними шляхами віддавати не хочеться

avatar

Бурбаку

28 червня 2016 17:09

фантазер ты меня называла

avatar

песня для макса

28 червня 2016 17:12

А давайте скоротимо губирнатора Фіщука разом з заступниками, помічниками та машинами. Навіть ніхто не помітить.

avatar

Одарка з Хотина

28 червня 2016 19:46

И тут Остапа понесло

avatar

Сева

28 червня 2016 22:59

Не задля цього Віталька здав своїх свободівців оптом за три копійки. Окрім трьох копійок він отримав посаду з хорошим окладом та службовим авто.Скорейко на перших сесіях пропонував анулювати нікчемну, нікому не потрібну посаду, ясно, що батьківщинівці, радикали та інші прихлєбатєлі, ігнорували дану пропозицію-віддячили за його голоси в обранні Мунтяна та Маковецької.

Здача інтересів виборців та однопартійців зараз називається не зрада, а по модному-політична доцільність. А ця політична доцільність передбачає, насамеред забезпечення своєго комфорту, за рахунок виборця.

avatar

Ха-ха

29 червня 2016 10:30