Максим Бурбак пропонує організувати перегляд кінострічки 'Кіборги' для молоді

Максим Бурбак пропонує організувати перегляд кінострічки "Кіборги" для молоді

12.12.2017, 16:18

Керівник парламентської фракції "Народний фронт", депутат-мажоритарник від Чернівецької області Максим Бурбак організував за власні кошти колективний перегляд кінострічки "Кіборги" учням Чернівецького Військово-спортивного ліцею.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні організував перегляд фільму "Кіборги" для ліцеїстів Військово-спортивного ліцею Чернівців. Це не важко домовитися з ліцеєм, купити квитки і організувати похід. 160 вихованців ліцею раді такій нагоді. І переконаний, що перегляд фільму позитивно вплине на почуття патріотизму і їх самоідентифікацію в професії", - написав Максим Бурбак.

Він підкреслив, що ідею спонсорувати перегляд фільму для молоді можуть підтримати обласні та міські органи влади по всій Україні. Також він нагадав про те, що 5 гривень з кожного квитка йдуть на допомогу сім'ям військовослужбовців.

"До речі, 5 гривень з кожного квитка передається сім'ям загиблих захисників Донецького аеропорту. Принагідно звертаюсь до міської та обласної влади організувати для учнівської молоді перегляди "Кіборгів" у кінотеатрах Чернівецької області. Думаю, таку ідею підтримають в усіх областях України. Це не складно, але дуже важливо для патріотичного виховання нашої молоді, підтримки українського кіно і сімей військових", - підкреслив керівник фракції.

Він також зазначив, що розголос про нібито блокування у кінотеатрах Чернівців показу кінострічки "Кіборги" є неправдою.

"І, звісно, "Кіборгів" показують в Чернівецьких кінотеатрах. Сенсація про саботаж - пустопорожній пшик", - написав Максим Бурбак. 

1