Максим Бурбак працював сьогодні в Недобоївській ОТГ

Максим Бурбак працював сьогодні в Недобоївській ОТГ

20.02.2018, 18:59

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак провів зустрічі в Недобоївцях Хотинського району.

- Знову звернення щодо лікування дітей за кордоном, надання матеріальної допомоги, зменшення вартості вуличного освітлення в нічний час. Окремо проговорили питання збільшення зарплатні моїм улюбленим поштаркам, які щодня дуже важко її відпрацьовують, - розповів Максим Бурбак про роботу на своєму виборчому окрузі. 

Світлина від BukNews.

- Потім мав за честь бути присутнім на позачерговій сесії Недобоївської ради ОТГ. Розпочали з вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Повідомив про останні суспільно-політичні події в країні, про важливі реформи проголосовані в Верховній Раді, плани на цю сесію. Найбільша дискусія була навколо медичної, освітньої реформ та визначення опорної школи в громаді, повна підтримка рішення коаліційного Уряду про передачу с/г земель за межами населених пунктів до новостворених ОТГ. Загалом жоден з присутніх не вагається щодо правильності та доцільності прийнятого непросто, але вирішального рішення про створення Недобоївської ОТГ, - сказав парламентар. 

P.S. Ну і як завжди, урочисто передали книги для оновлення бібліотечного фонду шкіл. Цього разу для Хотинської гімназії та шкіл N 1 та N 5.

У малому залі районної державної адміністрації за участі голови районної державної адміністрації Петра Допіряка, заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Кравецької, начальника управління освіти районної державної адміністрації Володимира Рака та представників навчальних закладів м. Хотин (Хотинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1, Хотинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №5, Хотинської гімназії), відбулося урочисте вручення книг.

Вручаючи учбовим закладам книги Максим Бурбак зазначив: «Мої батьки мене вчили, що найдорожчий подарунок це книги. Читаючи їх, Ви знайдете відповідь на багато питань, які Вас хвилюють».

У свою чергу учнівська молодь та керівники навчальних закладів подякували народному депутату за чудовий подарунок.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1