Максим Бурбак подав в ЦВК документи для реєстрації кандидатом у народні депутати України від 204 округу (ВІДЕО)

Максим Бурбак подав в ЦВК документи для реєстрації кандидатом у народні депутати України від 204 округу (ВІДЕО)

15.06.2019, 12:51

Чинний народний депутат України Максим Бурбак балотуватиметься знову по рідному 204 виборчому округу.

- Документи в ЦВК сьогодні здав. Буду балотуватися по рідному 204 виборчому округу. На вибори йду як самовисуванець. Без жодних партійних прапорів. Люди - моя партія. Від людей отримую завдання і перед ними звітую. Вже багато зроблено, але попереду ще більше роботи. Все для розбудови 204 округу! Правда - у вчинках! - прокоментував подію Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Бурбаку аплодують і за що очорнюють одночасно? (ОНОВЛЕНО)

1


КОМЕНТАРІ (7)

Ура! Чекаємо нашого депутата в Сокирянській тюрьмі! Швидше за все до 21 липня він там і буде голосувати.

avatar

Виборець

15 червня 2019 13:34

Що ще недорубав Карпати? Ще пару дерев залишилось?

avatar

злий дід

15 червня 2019 18:27

Найгучніше опоненти кричать, нібито Бурбак вирубує ліс. Про замовність звинувачень  свідчить вже те, що чергове загострення збіглося акурат з початком виборчої кампанії до парламенту. За відсутності будь-яких доказів – кримінальних справ, у хід пішли старі фотографії і відео з ешелонами лісу на чернівецькому вокзалі. Нікому немає діла до того, що це фотографії дво-, якщо не трирічної давнини,  ліс у тих вагонах не буковинський, а з усієї України, Білорусі і навіть Росії. Згідно з митними документами, заледве кілька відсотків того лісу були з Карпат. Фахівці добре це знали, бо сплутати сосни з київського Полісся з буковинськими ялицями і смереками складно. У 27-ми вагонах, які вибірково, на вимогу активістів ГО «Стоп корупції» зупинили і переоглянули на кордоні, не було контрабанди. І, нарешті, вишенька на торті, щоправда не "Roshen": навіть ту нечисленну кількість буковинського лісу, яку дровами експортували за кордон, везуть не через залізничну станцію Чернівці, а через Глибоку. Тому фотографій з ешелонами нібито буковинського лісу у Чернівцях просто не може бути. Але кому потрібна правда? Хіба в цьому мета?

 Бо правда така. Погодження на призначення керівника управління екології Чернівецької ОДА, керівника лісової галузі Чернівецької області Романа Череватого точно не Бурбак підписував. І точно не він, а справедливий український суд, дав можливість цьому чиновнику повернутися назад на робоче місце. Після того, як його звинуватили у спробі дати хабар поліцейським за кришування лісових схем.

Натомість за матеріалами Бурбака про незаконну порубку лісів у прикордонних районах області, які нардеп передав Генеральному прокурору України, його зверненнями до інших правоохоронних органів, прокуратура зареєструвала три кримінальні провадження. Парламентар також звертався до Держприкордонслужби з проханням перевірити прикордонні райони Чернівецької області на наявність незаконних вирубок лісу. Після того, як прокуратура не допомогла, народний депутат Максим Бурбак опублікував фото вирубаних ділянок лісу у Вижницькому НПП і закликав міністра екології і природних ресурсів України дати цьому оцінку.  Гучні обшуки у лісгоспах краю, які провели представники прокуратури та СБУ, жодного разу не вказали на причетність до оборудок у лісі народного депутата чи членів його команди. 

І таких прикладів – безліч. Досить політику порушити питання про збудовані за державні, громадські, особисті кошти людей газогони - про такі розподільчі мережі, на які мешканці скидувалися по 500 доларів,  Бурбаку розповідають у всіх селах, якими, чомусь, безроздільно користується приватна компанія, яку пов’язують з одіозним олігархом, як у пов’язаних із ним особисто та його олігархічних союзників ЗМІ з’являється чергова замовна "чорнуха" про Бурбака. Без фактів, посилань на джерела… Натомість суцільні здогадки, чутки, плітки від одіозних спікерів, часто з кримінальним минулим.  

avatar

Злому діду

15 червня 2019 22:53

Це чмо ще не  наконтрабасило? На три мільярда гривень обікрали країну разом з Салогором. Цигарками контрабандними закидали Європу... Що ще йому треба???

avatar

Віра і правда

16 червня 2019 10:06

Максим Бурбак: "Шановні колеги, я не палю. І вважаю, що цигарки – це зло. Це моя життєва позиція. Але знову ж таки хтось, добре відомо хто, найголосніше кричить: «Бурбак». І тут я теж докопаюся до правди! Мені набридло бути відбувайлом за чужі махінації. Давайте нарешті всі довідаємося правду, що коїться. Мені це теж  дуже цікаво!" Джерело: http://buknews.com.ua/page/maksym-burbak-davaite-nareshti-dovidaiemosia-pravdu-shcho-koitsia-v-lisi.html

avatar

Давайте, нарешті, довідаємося правду

16 червня 2019 10:25

Галасує,що його партія люди. А де НФ. Адже,ми ще незабули як з Яцеюком кричали,що НФ є проєвропейською партією,лише вона відстоює європейські цінності і веде нас до Європи. Проср....ли партію і прибігли до басарабців. Підлість і фарисейство.

avatar

Petro

16 червня 2019 16:52

люди, не робіть дурниць не голосуйте за йього дурбака, бо знову свою пику просуне у раду разом з допіряком бринь брус нестор та колесник якщо хтось вважає що ця комашка достойна вами керувати то не дивуйтеся потім. Думайте що робите

avatar

хотин

16 червня 2019 19:04