Максим Бурбак, Олександр Фищук та Микола Федорук висловлюють співчуття родині загиблого чернівчанина Василя Аксенина та всім чернівчанам

Максим Бурбак, Олександр Фищук та Микола Федорук висловлюють співчуття родині загиблого чернівчанина Василя Аксенина та всім чернівчанам

15.03.2014, 15:12

Народні депутати України Максим Бурбак, Олександр Фищук та Микола Федорук висловлюють щирі  співчуття родині загиблого чернівчанина Василя Аксенина та всім чернівчанам .

«Сьогодні Чернівці  прощаються  ще з одним своїм земляком, справжнім Героєм - Василем Аксениним, який помер від ран, отриманих на Майдані. Здавалось, що цей мужній чоловік вже йде на поправку в польській лікарні, де за його життя боролись медики, але, на жаль, 12 березня його не стало. Ми разом з рідними, близькими  та друзями Василя Аксенина в глибокій скорботі схиляємо голову перед мужністю і справжнім патріотизмом цієї прекрасної людини. Він став одним з Небесної сотні, хоча рахунок, на жаль, пішов вже й на другу.  Сотні життів справжніх патріотів і тисячі поранених – таку страшну ціну заплатила Україна та український народ, аби позбутись диктаторського режиму. І їхні смерті не були марними.

Сьогодні в Чернівцях День жалоби за загиблим, тисячі людей проводжають в останню путь прекрасного чоловіка, батька, сина. В пам’яті земляків він буде завжди прикладом  чесної , мужньої і сміливої Людини! Людини з великої літери. Завдяки таким , як Василь Аксенин, ми сьогодні живемо вже в іншій країні.

Найщиріші співчуття родині і нехай спочиває з Богом!»

Фото Nadiia Babynska: На коліна. Перед Богом. Перед Героями. А потім підвестися. В душі. З колін.

1