Максим Бурбак: 'Народний фронт' проголосує за те, щоб до моменту створення Антикорупційного суду справи корупціонерів могли розглядати інші суди (відео)

Максим Бурбак: "Народний фронт" проголосує за те, щоб до моменту створення Антикорупційного суду справи корупціонерів могли розглядати інші суди (відео)

10.07.2018, 12:17

Фракція "Народний фронт" голосуватиме за внесення поправки в закон про Антикорупційний суд щодо підсудності справ, спрямованих в інші суди до моменту створення Антикорупційного суду.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив керівник фракції Максим Бурбак.

"Позиція фракції "Народний фронт" - ми будемо голосувати за дану поправку. Адже вона дає нам можливість продовжувати співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями. В 2014 році загрозу дефолту в Україні відвернули лише завдячуючи співпраці з нашими західними партнерами", - наголосив керівник фракції.

"Треба проголосувати і цю поправку, продовжити співпрацювати з міжнародними фінансовими організаціями для того, щоб наша країна розвивалась і розбудовувалась. Щоб вона була інвестиційно привабливою", - підкреслив Максим Бурбак. 

 
Джерело: http://nfront.org.ua/news/details/maksim-burbak-narodnij-front-pidtrimaye-zmini-do-zakonu-pro-antikorupcijnij-sud
 
1


КОМЕНТАРІ (1)

БУРБАК-ЭТО  СВИННОПОДОБНОЕ СУЩЕСТВО...   И  МЫСЛИ У НЕГО СВИННОПОДОБНЫЕ...

avatar

пролетарий

11 липня 2018 08:39