Максим Бурбак: депутати Партії регіонів тиснуть на суд

Максим Бурбак: депутати Партії регіонів тиснуть на суд

03.03.2012, 02:03

Керівник фракції «Фронт Змін» у Чернівецькій обласній раді Максим Бурбак вважає втручанням у діяльність суду лист oдинадцяти депутатів фракції ПР облради з вимогою «прискорити розгляд судової справи» за позовом до Чернівецької обласної ради депутата облради М.Бурбака та народного депутата України Г.Москаля.

- Як можуть депутати звертатися до голови Чернівецького адміністративного суду, щоби він пришвидшив розгляд справи?- важає Максим Бурбак. - Якщо вони хотіли би розглянути справу або взяти участь у судовому процесі, будь ласка, вони можуть залучатися на стороні відповідача чи третьою стороною і бути присутнім на судовому засіданні. Однак, вони застосували більш «перевірений» варіант – тиснути на суд.

Тим часом, Народний депутат Геннадій Москаль звернувся до Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка з проханням притягнути до відповідальності одинадцятьох депутатів Чернівецької обласної ради з фракції “Партії регіонів”, а саме: Куцака М. І., Воробчука В.Д., Смотра О.А, Семенюк І.В. , Няйку С.М., Березовського Г.В., Чорного С.І., Нікітіна В.О., Берча В.Т., Жара М.М. та Костиняна І.М.

– Подібні письмові звернення до суду є неправомірними та прямо підпадають під дію Закону “Про засади запобігання і протидії корупції” і мають отримати належну оцінку правоохоронних органів, заявив Геннадій Москаль.

Після заяв «Фронту Змін» представники обласної ради виступили з клопотанням залучити до суду третьою стороною Чернівецьку облдержадміністрацію та фінансове управління ОДА.

Наступне судове засідання призначене на 7 березня.



КОМЕНТАРІ (1)

Ха-ха-ха, маскаль-бузотер знову "отжигаєт нє по дєлу". Депутати, як будь-які інші громадяни, мають право звертатись до кого хотять - хоч до Ради Безпеки ООН, хоч до Крішни - того, шо "харі". Ніяка це не корупція і тим більше не тиск на суддів. Та й взагалі, зя якого такого переляку хєнєрал здійняв такий кіпіш? Він же ж сам хотів, щби справу було розглянуто якнайшвидше і у всенькій раді запанувала "справєдлівость      па-маскальські". І шо тепер? То він хтів, було, з мізерної своєї платні віднести хворому судді апельсинів, то самий тепер раптово втратив здоров'ячко. Мо, апельсинів об'ївся, бідаха?

avatar

Немитий свідомит

03 березня 2012 09:54