Майстер лісу у Чернівецькій області взяв 45 тисяч хабаря

Майстер лісу у Чернівецькій області взяв 45 тисяч хабаря

20.08.2015, 18:47

Гроші чоловік вимагав від підприємця

Прокуратура Чернівецької області завершила досудове розслідування та 17 серпня скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням майстра лісу Верхньопетрівецького лісництва Державного підприємства «Сторожинецький лісгосп» у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 369-2, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369, ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 КК України.

Зокрема, вказана особа, будучи працівником правоохоронного органу та службовою особою, яка наділена владою, використовуючи свій статус Голови районного відділення Громадської організації «Антикорупційна комісія Народної ради Чернівецької області», вимагав та одержав від приватного підприємця неправомірну вигоду в розмірі 45 000 грн. за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави – помічником голови Чернівецької обласної державної адміністрації про виписку лісодеревини. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

"Крім того, зазначений майстер лісу вчинив підбурення приватного підприємця до надання неправомірної вигоди працівнику відділу кадрової роботи та нагород апарату Чернівецької обласної державної адміністрації, здійснив закінчений замах на надання неправомірної вигоди працівнику цього відділу та шахрайським способом заволодів грошовими коштами підприємця в розмірі 6000 грн.", - йдеться у повідомленні прокуратури.

1


КОМЕНТАРІ (1)

А як про те,що пише пан Череватий в ЗМІ,що під час теперішньої перевірки в Сторожинецькому ЛМГ поркшеь не виявлено!!!!!!!!!! Хтось водить громаду Буковини заніс. Чи не так ? Чи не пора відповісти самому Череватому за те ,що відбувається в лісовій галузі області???

avatar

Буковинець

20 серпня 2015 18:49