'Майданівець' Юрій Івашин: Про «забомбонених» хрунів, або про революційний баласт чи «непотріб»

"Майданівець" Юрій Івашин: Про «забомбонених» хрунів, або про революційний баласт чи «непотріб»

09.02.2014, 20:46

Дотримуючись принципу - краще в очі, ніж позаочі - редакція BukNews друкує допис громадського активіста Юрія Івашина, який він надіслав на нашу редакційну адресу, під оригінальним авторським заголовком і без коментарів. Для конструктивної і плідної дискусії, якщо така можлива. Водночас нагадуємо, що точка зору редакції "BukNews" може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної авторами інформації і виконує винятково роль носія. За достовірність даних, наведених у публікаціях, відповідає автор.

"Про «забомбонених» хрунів, або про революційний баласт чи «непотріб»

          Днями на сторінці електронної версії однієї з газет небагаточисленні читачі її мали можливість прочитати декілька речень нестримано-переляканого автора з «попередженням» про те, що в нетрях революціонерів Буковини з’явилася «гідра» контрреволюції, яка посміла, бачте, щось говорити про події сьогодення в області, які пов’язані з вимогами тисяч буковинців щодо відставки голови ОДА Папієва і нагальних завдань діяльності обласної народної ради.

          Автор статейки, який чомусь вирішив залишитися інкогніто, так, мабуть, і не розуміє, що народ, як джерело влади має повне право піддавати аналізу діяльність всіх гілок влади і висловлювати свої пропозиції і владі і опозиції, використовуючи для цього будь-які форми. Навіть Янукович в «змінах» до Конституції в 2010 році не додумався заборонити це робити людям, а наш автор …

          А зараз по суті. До відома інкогніто, на круглий стіл в Народному домі в м.Чернівцях 8 лютого 2014 р. зібралися представники опозиційних партій, громадські активісти, члени студентських організацій, працівники ЗМІ, тощо (біля 30 чол.),  а не лише перелічені автором такі вже неугодні йому люди.

           Більше двох годин в процесі круглого столу, пане добродію,  переважна більшість виступаючих гнівно засуджували дії режиму Януковича протягом останніх місяців, які по суті є антинародними, антиукраїнськими, варварськими, нелюдськими. Люди говорили про агонію режиму, про те, що і на Буковині керівництво Чернівецької ОДА (Папієв, Галиць), обласної ради (Гайничеру) фактично стали на бік режиму, схвалюють і бездумно виконують його дії. Учасники круглого столу вкотре зажадали відставки голови ОДА Папієва, як того вимагало не одне Буковинське віче, включаючи і 24 січня 2014р. Вони звертали увагу на недопустимість опозиції  йти на будь-які уступки і угоди з владою області без звільнення всіх заручників режиму, покарання винних за репресії проти людей, відновлення конституційного ладу в Україні. Виступаючі таврували ганьбою заходи Чернівецької ОДА, обласної ради з утисків свободи і демократії в області, зневажання думкою і діями опозиційних сил, підтримку антинародного курсу Януковича. І ніхто, абсолютно ніхто, навіть і не думав критикувати Бурбака.

          Натомість, учасники круглого столу особливо підкреслювали, що незважаючи на те, що на сесії Чернівецької облради 6 лютого 2014р., Папієву і його «прислузі» вдалося в т.зв. «пакеті» ніби-то «підгодувати» опозицію, але владі ніколи не вдасться розколоти, розсварити (підкреслюю) опозиційні лави тисяч борців з владою на Буковини.

          «Папієвські засланці», які теж приплентались на наш круглий стіл отримали гідну оцінку громади. Виступи двох з них ( Унгурян, Осачук) виглядали на жалюгідні «потуги» чимось себе «виправдати», а прагнення їх зірвати дискусію провалилися.

           Ось і все, неповажний авторе-інкогніто. А ви цього не бачив, не чув. Чому? З чого ви робите «хворобливі» свої висновки? А завдання, яке вам хтось?! поставив по дискредитації опозиції в Чернівцях, ви таки не виконали !!!. А тепер самі і подумайте: « Чи дадуть вам бомбони, чи на бомбони ті, хто вам, сараці, дав такий нехитрий «план до двору»? Правда, про це вже ми зможемо дізнатися лише від вас.

           А по великому рахунку, в зв’язку з появою аналізованого мною анонімного опусу під назвою «Контра на Буковині» нічого страшного, чи незвичайного і не сталося. Просто йде неодмінний в кожній революції процес «позбавлення  баласту», звільнення від «непотрібу» у вигляді інформаційних хрунів.

            

                                Слава Україні!  «Карфаген має бути знищений»!

Ю.Івашин - член виконкому ГО «Чернівецький майдан», Громадська ініціатива Третя українська республіка"

Можна припускати, що йдеться про цей допис:

 

1


КОМЕНТАРІ (6)

Пане Івашин! Зупиніться, що ви робите!!! Не ставайте маріонеткою в руках папієвських ляльководів. Ви бачили, щоб з їх середовища виносили сміття з дому. Не сваріться між собою. Ви може й щиро вболіваєте за справу, але не все знаєте й розмієте. Не дайте потішатися провокаторам у вас за спиною, що їм вашими руками вдається робити чорну справу розколу і дискредитації опозиції. Папієв в агонії, через пригодованих Малярчуків, Мельничуків і Ко посилив натиск на противників.  Бурбак вибив у нього грунт з-під ніг. Його фракція вже не виконує всі його забаганки. Що ви коїте??? Не даремно кажуть, що простота гірше воровства. Народ вам цього не пробачить!!!

avatar

Зупиніться

09 лютого 2014 19:00

Якщо Кобевко неправду написав і ви разом з Унгуряном не сиділи на обговорені і унгурян

 не є регіоналом а ви хороші і не розколюєте опозицію, то чого вереск на Петра підняли? Хруні ви папієвські...

avatar

Юрко

09 лютого 2014 20:41

все, кто не хвалят бурбака - раскалывают оппозицию ))))

avatar

рр

09 лютого 2014 20:54

Друзі, в усіх ситуаціях намагаюся зберігати елементарну людяність, виваженість і толерантність. Але, вибачте, звідкіля взявся цей Івашин? Кращого нікого не знайшлося на Буковині лідера? Чи його одразу туди "заслали" щоби загубити все на корню?

avatar

Олег Українець

09 лютого 2014 21:47

avatar

Viktor Dovganyhc

09 лютого 2014 21:53

Так був там з ними радник Папієва Унгурян чи ні? Якщо був івони всі разом щось обговорювали, то вони всі хруні та негідники забамбовані. Якщо Кобевко це вигадав, то він такий. Був Унгурян чи ні?! Кажіть негайно, бо пороздираю вас, продажні шкури

avatar

Юрко

10 лютого 2014 09:37