'Майдан' вимагає від  Фищука забрати назад своє слово

"Майдан" вимагає від Фищука забрати назад своє слово

09.02.2015, 20:37
Президія ЧОО «Майдан», активісти громадсько-політичних організацій області ГО «Автомайдан», Чернівецьких обласних організацій ВО «Свобода», «Удар», «Народний фронт» та ін. 
 
Голові Чернівецької обласної державної адміністрації п.Фищуку О.Г.


Шановний Олександре Георгійовичу! Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан», активісти громадсько-політичних організацій краю глибоко стурбовані Вашою заявою щодо майбутнього представлення Вами Куліша В.І. для призначення його першим заступником голови Чернівецької ОДА.

Ми категорично виступаємо проти призначення Куліша В.І. на посаду першого заступника голови Чернівецької ОДА в зв’язку з тим, що він протягом 2010-2014 рр., працюючи керівником підприємства з будівництва Дністровської ГАЕС, був яскравим поплічником, «підспівувачем» злочинної влади Януковича, слугою Папієва-Галиця, активним пропагандистом партії регіонів на виборах до Верховної ради України в 2012 році, агітуючи за партію регіонів і за т.зв. «синка» Папієва - «Артьомку», всіляко «просував» висуванця партії регіонів на виборах Новодністровського міського голови. Будучи депутатом Чернівецької обласної ради протягом 2010 – 2014 рр. він голосував за вказівкою злочинної влади, всіляко сприяв утискам опозиції, яка боролася з режимом Януковича-Папієва. Куліш В.І., абсолютно, не лише не брав участі в будь-яких акціях Революції Гідності, а різними способами шкодив їй. Буковинці ще не забули, як п.Куліш в 2006 році привів в область «кримський десант», як під його «мудрим оком» «відмивалися» повеневі кошти 2008-2009 рр., як «пливли» Черемошем мости і дороги, що «будувалися» в області за його головування на Буковині і т.п.

Ми наполягаємо і вимагаємо, щоби кадрові призначення в області відбувалися з врахуванням думки буковинської громади. Хай представники громадсько-політичних організацій краю, Чернівецький Майдан, скажуть своє слово.

І лише тоді вже, виходячи з ідеалів Революції Гідності, пам’ятаючи про Героїв Небесної Сотні, ви маєте приймати своє остаточне кадрове рішення, а не «коритися думці» «зверху», де, можливо, і не знають всієї «правди» про п.Куліша йому подібних претендентів.

Шановний пане Голово, в разі ігнорування Вами наших конкретних вимог, ми залишаємо за собою право на акції протесту, на спротив в боротьбі за справедливість, гідність і високі ідеали Майдану.

Ми не допустимо політичних перевертнів до влади!

З повагою, члени президії ЧОО «Майдан», активісти громадсько-політичних організацій краю 
 
9 лютого 2015 року
1


КОМЕНТАРІ (5)

Це екс-радник та випускник вищої партійно-комуністичної школи Юрко Івашин прокинувся?

avatar

Дуся

09 лютого 2015 23:30

Інтєрєсно дєвки пляшуть.

Куліш керував обласним виборчим штабом з виборів Президента, пліч о пліч з ним працювали ударніки, з штабу не вилазили.

То тоді він був хороший, а зараз коли вам дали по одному місцю лопатою, то став вже поганим ?

То коли ви брехали тоді чи зараз ?

avatar

ха -ха

10 лютого 2015 08:12

А хто від удару підписав папірець, писали що Ванзуряка, його ж друзяки, вигнали з партії. .

avatar

???

10 лютого 2015 08:36

Фищук, Бурбак і Івашин дограються, що за цю бомажку нового губернатора виженуть в три шиї.

avatar

Михась

10 лютого 2015 10:04

Кулявлоби в свєму репертуарі. Хлопці, припиніть займатись політичним рейдерством, краще прозвітуйте про свої "досягнення" на Буковині за всі роки при різній владі.

avatar

Пора

10 лютого 2015 14:48