'Майдан' пропонує Каспруку добровільно подати у відставку, а депутатів відправити на перевибори

"Майдан" пропонує Каспруку добровільно подати у відставку, а депутатів відправити на перевибори

17.11.2017, 21:07

Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» пропонує підтримати подання до Верховної Ради України щодо розпуску Чернівецької міської ради, добровільної відставки чернівецького міського голови п.Каспрука та проведення позачергових виборів Чернівецької міської ради і Чернівецького міського голови.

Про це йдеться у заяві організвції на ім'я Президента України, Верховної Ради України та ЗМІ.

Чернівецьке обласне об’єднання
МАЙДАН

58010, м. Чернівці, вул. Грушевського,1, каб.132, тел. 0663927028, 0508831777

Вих. № 29/17

17.11.2017р.

Президенту України Порошенкові П.О.,

Верховній Раді України,

ЗМІ

 

З А Я В А

Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» у відповідь на численні занепокоєння чернівчан висловлює незадоволення роботою Чернівецької міської ради.

Прикро вже майже два роки спостерігати перебіг сесій Чернівецької міської ради, виступи в ЗМІ, що проходять, зазвичай, у постійному стані суперечливої бездіяльності, у перманентному перебігу боротьби на взаємознищення між переважаючою кількістю депутатів міської ради та міським головою.У цій, під час аморальній і навіть підступній боротьбі, сторони намагаються заручитися підтримкою громадського сектору, в тому числі і ЧОО «Майдан».

Є підозра, що міський голова, фракції і групи міської ради знаходяться під зовнішнім управлінням непримиренних ворогів, які прагнуть перемоги будь якою ціною, а фактично місто і все його господарство приходить у занепад.

Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан», засноване на ідеалах і засадах Революції Гідності, вбачає у діях міського голови, більшості депутатів міської ради надто велике захоплення чисто політичною боротьбою, яка зовсім не сприяє інтересам служіння громаді міста Чернівці.

З метою виходу із цієї затяжної кризи в Чернівецькій міській владі пропонуємо підтримати подання до Верховної Ради України щодо розпуску Чернівецької міської ради, добровільної відставки чернівецького міського голови п.Каспрука та проведення позачергових виборів Чернівецької міської ради і Чернівецького міського голови.

 

Прийнято Президією ради ЧОО «Майдан» 16 листопада 2017 року.

 

          Голова виконкому                                                  Ю. Скорейко

1