'Майбутнє за такими кваліфікованими і небайдужими до потреб регіону професіоналами, як Олексій Бойко!' Олег Охотський закликав підтримати на виборах заступника голови Чернівецької ОДА

"Майбутнє за такими кваліфікованими і небайдужими до потреб регіону професіоналами, як Олексій Бойко!" Олег Охотський закликав підтримати на виборах заступника голови Чернівецької ОДА

23.10.2020, 22:40
Відомий у Чернівцях підприємець і меценат, колишній депутат Чернівецької міської ради Олег Охотський, який, як патріот Чернівців і Чернівецької області, публічно пообіцяв усіляко сприяти обранню депутатами місцевих рад професійних людей, які справді зможуть навести лад в місті та області, попросив усіх виборців, які думають, підтримати Олексія Бойка кандидатом в депутати!  
 
- Я хочу розповісти вам свою історію! Кілька місяців тому я ще нічого не знав про цього молодого чоловіка. Моя діяльність як чернівецького підприємця  не виходила за межі міста і не переходила на територію, за яку відповідальна обласна адміністрація! - розповів Олег Охотський. - Але так склалися обставини, що нас запросили взяти участь у колосальному інвестиційному проекті на території Глибоцького району. Звісно, ми хвилювалися через певні бюрократичні моменти, і, як виявилось, турбувалися не даремно!
 
- Завдання полягало у тому, щоб з болота розміром 12 гектарів  сформувати спортивну водойму для проведення чемпіонатів України та Європи і запустити єдине в Україні промислове вирощування австралійського рака! 
 
- Я ніколи не думав, що бюрократична машина в нашій країні настільки потужна і не знав, що закони написано ніби  назло підприємцям, щоб стоворити їм якомога більше проблем! Ми тижнями оббивали  пороги з юристами і адвокатами, тижнями відволікались від нашої нормальної щоденної роботи, зібрали сотні папірців тільки для того, щоб витратити свої власні кошти на реалізацію неймовірно цікавого, неймовірно необхідного для області проекту, створити нові робочі місця для цього регіону!
 
- В якийсь момент ходіння по муках я нарешті потрапив до кабінету заступника губернатора Олексія Бойка. Розмовляючи з ним, апелюючи вже майже як до  останньої інстанції, я побачив в його очах інтерес до нашого проекту, а в подальшому і величезну турботу про наш проект! Послухавши мене, Олексій Бойко запропонував одразу виїхати на місце і оглянути це все на власні очі.
  
- Взявши з собою помічника, він приїхав до нас! Мене неймовірно вразила така миттєва реакція, така увага компетентного і кваліфікованого спеціаліста, який десятками питань намагався все більше і більше зрозуміти наші проблеми, не просто розібратися з нашою ситуацією, а ще й надати дієву підтримку, зрозумівши складність нашого становища! Так воно і сталося! Грамотними порадами Олексій Сергійович вдихнув в нас надію і бажання продовжувати наш нелегкий проект. 
 
- Поспілкувавшись із ним ще кілька разів, я зрозумів, що в ОДА є люди, яким не байдуже те, що відбувається в регіонах, люди, які турбуються і допомагають розвивати бізнес, люди, які своїми діями сприяють підприємцям, а не знищують їх!
 
- Дізнавшись, що Олексій Сергійович балотується в депутати місцевої ради від Аграрної партії, я не зміг не написати цей пост, не зміг не попросити тих, хто думає, підтримати його кандидатом в депутати!
 
- Дорогі друзі, повірте, майбутнє за такими людьми! Він реально допомагає, турбується про вас, турбується про місто і область! Олексію Сергійовичу, дякую вам за вашу цілісність і професіоналізм! Успіхів вам на виборах! - побажав Олег Охотський. 
 
 
 
ДОВІДКОВО від https://sok-news.top/: 
 
Олексію Бойку випала честь очолити єдиний виборчий список кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради від Чернівецької обласної партійної організації Аграрної партії України, - пише редактор медіаплатформи «Чернівці 24», голова благодійного фонду «Великі серця» Олександр КОРКОЇЛ.
 
Які пріоритети Аграрна партія та Олексій Бойко декларують, йдучи до обласної ради?

1. Чернівецька область з огляду на її специфіку повинна бути  високорозвинутим, сучасним агровиробником конкурентної продукції з високою доданою вартістю, а не сировинним придатком інших країн.
2. Не рапс, соняшник, кукурудза, а кінцевий продукт. Тому Аграрна партія буде вимагати забезпечення збереження та відновлення родючості земель.
3. Олексій Бойко за місцевий економічний патріотизм – буковинці повинні виробляти та споживати місцеве. Кожна бюджетна гривня має повертатись у громаду. Він підтримує бренд «Зроблено на Буковині»
4. Сільська економіка, вважає Олексій Бойко, повинна будуватись на основі ОТГ.
5. Поглиблена переробка с/г продукції додає вартості врожаю, створює робочі місця з реальною зарплатою. Олексій за виробництво соків, екстрактів, джемів, плодоовочевої консервації.
6. Олексій Бойко підтримує традиційні промисли Бессарабії. Має на меті відродження тваринництва та сироваріння.
7. Бессарабські садівники  повинні бути забезпечені малою механізацією, якісною хімією та, найважливіше, ринками збуту продукції. Це він вважає завданням місцевої влади.

В разі обрання до обласної ради, Олексій Бойко ініціюватиме розробку та запровадження Комплексної Програми розвитку та підтримки агровиробництва, яка передбачає зокрема:
  • створення виробничих кооперативів у кожній ОТГ; підтримку ринків збуту с/г продукції: фермер має виробляти та збирати врожай, а не сушити голову як його продати. Це можливо шляхом співпраці облради з іншими облрадами, лобіювання інтересів фермерів в Уряді та Верховній Раді;
  • створення постійно діючих гуртових та дрібно гуртових ринків с/г у Чернівцях, Новодністровську, райцентрах – містянам треба продавати продукцію по доступних цінах, від лану – до столу. Заробіток повинен йти виробнику, а не перекупщику.
  • підтримка створення мережі сучасних складів (холодильників) для зберігання с/г продукції.
  • зробити Бессарабські землі чистими від хімії, що руйнує здоров’я людей: програма підтримки закупівлі якісних хімікатів для с/г.
  • Створення регіонального Фонду розвитку фермерства для малих та сімейних господарств, у тому числі для страхування ризиків втрати врожаїв, тощо.
  • Фермерське та родинне господарство  повинні стати основою економіки краю. Бо не агроолігархи, а фермери створюють робочі місця.
Олексій Бойко, йдучи до Чернівецької обласної ради, чітко декларує те, що  бюджетні кошти – це гроші людей.

«Чиновники мають повертати ці кошти людям якісними та доступними соціальними послугами. Сільська медицина, освіта, соціальна підтримка мають бути доступними, якісними, сучасними. Кожна ОТГ має забезпечити мешканцям, які цього потребують, турботу та підтримку. Зароблене у громаді має туди повертатись», – переконаний Олексій Бойко.
1