Виборча комісія переголосувала своє незаконне рішення щодо депутата Чернівецької міської ради Мадея

Виборча комісія переголосувала своє незаконне рішення щодо депутата Чернівецької міської ради Мадея

14.06.2014, 02:52

Територіальна виборча комісія Чернівців виправила допущену помилку, коли зареєструвала Олександра Мадея депутатом міської ради більшістю голосів від присутніх на засіданні, а не від складу комісії.

Причому цього разу на засідання його взагалі не запросили, а про переголосування попереднього незаконного рішення повідомили телефоном, як про доконаний факт. З 11-ти присутніх членів комісії вісім проголосували "за" реєстрацію Мадея депутатом міськради.

Про це BukNews повідомив сам Олександр Мадей.

Таке рішення члени ТВК прийняли після того, як кандидат в депутати Чернівецької міської ради подав скаргу до виборчкому.

Нагадаємо, ухвалення рішення з цього питання члени ТВК спочатку перенесли, а згодом таки визнали його депутатом. Але рішення ухвалили більшістю від присутніх на засіданні, а не від загального складу комісії. Тим самим заклавши в  постанову юридичну помилку. Члени комісії визнали свою помилку і переголосували це питання.

Новий депутат Чернівецької міськради Олександр Мадей звернувся до Центрвиборчкому з проханням розпустити Чернівецьку міську виборчу комісію.

 На думку самого Мадея, за діями міської ТВК стоїть група "Михайлішина-Продана".

Фото promin.cv.ua

1