Люди Януковича повертаються в Міністерство екології та природних ресурсів

Люди Януковича повертаються в Міністерство екології та природних ресурсів

29.04.2016, 22:19

20 квітня 2016 року Кабінет Міністрів України призначив заступником міністра екології та природних ресурсів Віктора Канцурака.

 У 2010-2014 роках Віктор Канцурак був високопосадовцем Міністерства екології та природних ресурсів в часи  Злочевського  та Ставицького і  керував абсолютною більшістю національних природних парків та заповідників України. Його керівництво запам’яталось великою кількістю корупційних тендерних скандалів, непрофесіоналізмом та фактично призвело до розвалу заповідної галузі України.

Провідні природоохоронні громадські організації України та 9 народних депутатів виступили з вимогою негайно відмінити це призначення. 

Призначення ставить під сумнів не тільки подальшу долю природно-заповідного фонду України, але й проекти міжнародної фінансової допомоги, які іноземні донори готові надати українським національним паркам та заповідникам.

У четвер, 28 квітня, міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак відсторонив від виконання обов’язків свого заступника Віктора Канцурака на час проведення службового розслідування.

Прес-конференцію  природоохоронців та депутата Ігоря Луценко, що пройшла 28 квітня і була присвячена корумпованості Канцурака можна переглянути за посиланням.  

Натомість, у Міністерстві екології призначили ще одним заступником міністра екології – Віктора Вакараша. Що є повним знущанням, оскільки він також є корупціонером.

У додатку Ви можете переглянути наші докази, які вдалось зібрати щодо причетності Канцурака до корупційних схем. Його не можна знову допустити до влади.

Наразі, ми працюємо над збором доказів корумпованості Віктора Вакараша.

Будемо вдячні за розповсюдження інформації.

Природоохоронці, які борються з новими призначеннями: Петро Тєстов , еколог МБО «Екологія-Право-Людина», Олексій Василюк, еколог МБО «Екологія-Право-Людина», Богдан Проць, Всесвітній фонд природиWWF в Україні, Ігор Сіренко,  Національний екологічний центр України  Андрій Хрутьба, Національний природний парк «Голосіївський»

Давайте доведемо, що ми – єдиний народ і ми спроможні подолати корупцію та зберегти природу України.

З повагою, Катерина Куракіна Менеджер зі зв’язків з громадськістю WWF в Україні

1


КОМЕНТАРІ (3)

А Буковинським дупутатам все до одного місця.

avatar

!!!

30 квітня 2016 09:40

мені цікаво чим відрізняються регіонали від народного фронту? думаю шо регіонали були професійніші і менше  крали та грабували народ , а тако не здавали території КРИМ і схід

то виходи що народно фронтові шоколадки більше зло для України

 

avatar

мені цікаво

30 квітня 2016 14:21

Человек который писал эту статью, полный аутист!

Прежде чем писать ересь, предьяви факты и доказательства.

А то по твоей логике у нас каждый украинец корупционер. Лол.

avatar

Андрей

04 травня 2016 13:13