Львівський гурт Secret Forest ініціював благодійний проект для літніх людей та соціально незахищених мешканців Чернівців

Львівський гурт Secret Forest ініціював благодійний проект для літніх людей та соціально незахищених мешканців Чернівців

10.12.2017, 23:08

17 грудня о 17:00 усі бажаючі матимуть змогу відвідати благодійний концерт львівського гурту Secret Forest у Буковинському медіа-центрі Belle Vue по вул.Ольги Кобилянської, 2. Метою заходу є зібрати кошти на закупівлю фруктів та інших гостинців для мешканців Чернівецького геріатричного пансіонату. Під час заходу гурт запрезентує нову програму та музичні інтерактиви. У цей вечір виступатимуть також запрошені гості - музиканти «Inary project».

«Кожному з нас потрібна підтримка, особливо у важких життєвих ситуаціях. Найгостріше цю потребу відчувають люди, які опинились на грані життя і смерті у Геріатричному пансіонаті. Кошти, зібрані під час концерту будуть використані на потреби цих людей», - зазначив Олександр Макаров, лідер гурту Secret Forest.

Нагадаємо, нещодавно Secret Forest презентували свій перший сингл під назвою «All we need», виданий Moon Records. Учасники гурту вірять в те, що все що нам потрібно – є у наших серцях. Справжня любов здатна змінити життя і світ навколо – саме така ідея стане девізом благодійного заходу.

Інформація:

Гурт Secret Forest – експериментальна подорож в світ музики і мантр, за рамки своїх звичних настроїв і повсякденних турбот, назустріч до себе справжнього. Цей молодий, проте амбітний музичний проект своєю музикою надихає та підносить над буденністю й тривогами та дає відчути незабутню атмосферу спокою та невагомості.

Поєднання акустичних інструментів, електронного звучання і текстів на стародавній мові санскрит робить кожен виступ незвичайним. Музика Secret Forest - унікальна можливість для кожного добре провести час, наповнитися життєдайною енергією і просто бути самим собою. Почувайтесь як вдома, розслабтесь та відпочиньте!

 fb.com/secretforest.music/

Більше детальна інформація за посиланням  fb.com/events/174317579826610 та за телефонами 095-825-0208, 067-292-8583

1