Незадоволеного Тягнибоком Горука підбере Луценко?

Незадоволеного Тягнибоком Горука підбере Луценко?

25.08.2013, 19:14

Лидер Общественного движения «Третья Украинская Республика» Юрий Луценко планирует привлечь в свои ряды бывших и действующих функционеров ВО «Свобода», которые недовольны деятельностью Олега Тягнибока, передает jaidjestnovost.

В первую очередь будут рассмотрены кандидатуры, которые были исключены из ВО «Свободы» за «антипартийную деятельность».
Таким образом Луценко планирует решить проблему нехватки квалифицированных кадров для развития региональных ячеек структуры.
Не исключено, что такая кадровая политика приведет к обострению отношений с Олегом Тягнибоком.

Источник jaidjestnovost

Оглядачі зауважили відсутність скандального екс-свободівця Назара  Горука, на заходах з нагоди 22-ї річниці відзначення незалежності України, які в Чернівцях організувала опозиція. Непрямо свою відсутність на урочистостях Горук пояснив на своїй сторінці у ФБ

- Шановні МАХРОВІ ПАТРІЙОТИ! СИНКИ КОМУНО-НОМЕНКЛАТУРИ! ЛІБЕРАСТИ, ЯКІ НАВЧИЛИСЯ ГОВОРИТИ СЛАВА УКРАЇНІ! МЕНІ НАХРІН НЕ ТРЕБА ВАШИХ ПРИВІТАНЬ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ! - Написав колишній свободівець Назар Горук. - ЦЕ СВЯТО МОГО ДІДА (СИДІВ ЗА УКРМОВУ) І БАБУСІ (ВИГНАВ З УНІВЕРУ ПАТРІЙОТ ПАВЛИЧКО, БО ВОНА БУЛА ДОЧКОЮ СВЯЩЕННИКА)! ЦЕ САМЕ ВОНИ ГИНУЛИ І ЗДОБУВАЛИ ЦЮ БОДАЙ ФОРМАЛЬНУ, АЛЕ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ! МІЙ ПРАДІД СЕМЕН ГОРУК - ГЕНЕРАЛ УГА - ЗАЛИШИВ СВОЇ ОСТАНКИ В БІЛОМУ МОРІ! А ЩО ЗРОБИЛИ ВИ? ......... РІЗНОГО РОДУ ДЕРЖАВОПРОСРАНЦІ, які ХІБА ЩО ВДАЛО ЗАРОБИЛИ НЕ НА ОДНИХ ВИБОРАХ, продавши їх ригам! ЦЕ НЕ ВАШЕ СВЯТО! ЇДІТЬ НА СВОЇ ПАРТІЙНІ ТУСОВКИ! ВИ ТАМ ХЕРОЇ! А МИ ВШАНУЄМО ТИХ, ХТО ЗАСЛУЖИВ НАШОЇ ПОВАГИ! СЛАВА УКРАЇНІ !!! Те що я міг на свому рівні, те я вдало зробив, і тішусь з того, що моя робота має наслідки. Єдине шкодую, що здоровя підірвав за деяких покидьків-патрійотів. А щодо 2015 року. Ох, думається мені, що Апазиція зробить все щоб Яник виграв.

Як написав на ФБ заступник голови партії ВО "Свобода" Андрій Мохник, - Горук дійсно ображений, що йому не дали округ в Чернівцях. Аргументи про розподіл округів з "Батьківщиною" не доходили. Горук був настільки ображений, що коли під час виборчої кампанії я разом з Ігорем Мірошниченком приїжджав агітувати на Буковину, він лише про те й говорив, що йому не дали округ. Це його так пекло, що він не організував належно жодної зустрічі. Тобто своєю бездіяльністю тупо валив виборчу кампанію Свободи. А після виборів продовжував саботували діяльність партії. За що його й виключили.

1


КОМЕНТАРІ (9)

Горуку дати можливість і підтримку, то він за декілька років сам візьме владу на Буковині. Він харизматичний і говорить правду-матку прямо. А Тягнибок ще пошкодує не раз що Горука проміняв на лояльність Яценюка. Такі як Горук живучі і йдуть прямо до мети.

avatar

Журналіст

25 серпня 2013 13:59

Та ніхто не виганяв Горука він сам пішов, бо мав на те підстави. Хватить єрунду писати.

avatar

Свободівець

25 серпня 2013 15:21

Та не піде Горук до Луценка. Ідеології різні.

avatar

123

25 серпня 2013 16:13

Горук плюне на це лайно і піде в священники. 100% і правильно зробить.

avatar

Хфедір

25 серпня 2013 16:34

Назар, іди працювати. Ну соромно ж

avatar

Доброзичливець

25 серпня 2013 20:24

Горук - молодець. Дніпро -супер. Всьо кльово. Доброзичливець йди бухай шахтар програв.

avatar

Геник

25 серпня 2013 21:29

Його не просто так випустили з тюрми... У Луценка таємне завдання. розколоти "свободу"  І назве свою партію тушкостан..

avatar

Vasilij

26 серпня 2013 15:00

Бачив вже Горука на джипі мерсі за рулем!   За які гроші цікаво?  Не за 30 срібляків які йому заплатили за здачу міста Михайлищину,  голосування за відставку мера???  

avatar

Остап

26 серпня 2013 15:00

Ще у Горука самальот, хмарочос в Нью-йорку і Обама кум. :)

avatar

1

26 серпня 2013 16:25