Лутчак більше не псуватиме стосунки між «Батьківщиною» та «Фронтом Змін»

Лутчак більше не псуватиме стосунки між «Батьківщиною» та «Фронтом Змін»

02.06.2012, 20:20

Секретар Новодністровської міської ради пан Микола Лутчак, який поки чинний мер Новодністровська Руслан Панчишин шукає у судах правди через своє незаконне звільнення, виконує його обов’язки, більше не є членом партії ВО «Батьківщина». Про це журналістам повідомив сам Руслан Панчишин: «Не знаю достеменно, в який саме спосіб, але пан Лутчак більше не є членом «Батьківщини». Можливо, він сам написав заяву про вихід з партії, а, можливо, його з неї виключили».

На останній спільній прес-конференції голів обласних організацій партій «Батьківщина» Івана Мунтяна та «Фронт Змін» Максима Бурбака журналісти, зокрема, цікавилися, чи не псує пан Лутчак стосунки між партнерами по опозиційному табору. Адже формально він ще донедавна залишався членом «Батьківщини», водночас голосував за відставку Руслана Панчишина, яку Вінницький апеляційний суд вважає незаконною.

Тоді керівники блоку «За Батьківщину» запевнили, що питання складне, але найближчим часом воно буде розв’язане.

Одразу після дострокового усунення Руслана Панчишина з посади Новодністровського міського голови, пан Лутчак зустрівся у Чернівцях з журналістами, які запитали його чи узгоджував він свою позицію з цього приводу з головою облорганізації партії ВО «Батьківщина» Іваном Мунтяном. З контексту його відповіді стало зрозуміло, що з паном Мунтяном пан Лутчак з часу виборів до місцевих рад взагалі не спілкувався.

Руслан Панчишин також повідомив, що за дострокове відкликання 15 депутатів Новодністровської міської ради, які були обрані в мажоритарних округах, наразі вже зібрано майже 3 тисячі підписів. Водночас за усіх них разом узятих на момент обрання депутатами віддали голоси не більше 1050 громадян.

Наступним після цього кроком стане створення ініціативної групи в кожному окрузі, яка звернеться до відповідної виборчої комісії з вимогою ініціювати відкликання депутата.

На фото М.Лутчак - праворуч

1


КОМЕНТАРІ (1)

На фото ліворуч голова партії регіонів в м.Новодністровську алкаш Діма Ворошан.От така компанія в Лутчака!

avatar

фотограф

04 червня 2012 17:02