Локдаун: у Чернівцях поліція виявила працюючий караоке-бар (відео)

Локдаун: у Чернівцях поліція виявила працюючий караоке-бар (відео)

11.01.2021, 11:21

У Чернівцях пізно ввечері 10 січня співробітники Нацполіції увірвались до приміщення одного з ресторанів у центрі міста, який працював, незважаючи на локдаун.

Відеозапис із правоохоронцями, які раптово увірвались до закладу, поширюють у соцмережах очевидці.

Користувачі соцмереж жваво обговорюють цю ситуацію. Зокрема, вони звернули увагу на те, що вказаний ресторан, попри посилений карантин, ввечері 10 січня розміщував на своїй Instagram-cторінці світлини та відео із вечірки.



Водночас користувачі соцмереж повідомляють і про інші численні ресторани Чернівців, які працюють, незважаючи на карантинні обмеження.

У Чернівецькій області правоохоронці від початку дії локдауну склали 337 адміністративних матеріалів щодо суб’єктів господарювання через порушення карантинних вимог.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

"За три дні правоохоронці склали 337 адміністративних матеріалів через порушення локдауну", – зауважили в поліції.

Як відомо, з 8 січня в Україні почав діяти локдаун, який передбачає суттєві обмеження.

Зокрема, забороняється проведення всіх масових заходів, новорічні та різдвяні концерти і ярмарки біля ялинок, відвідування освітніх установ (за винятком дитсадків та спеціальних закладів), торгівля на непродовольчих ринках, відвідування ТРЦ, продаж у магазинах товарів, які не належать до категорії дозволених, обслуговування клієнтів у кафе, барах, ресторанах, прийом відвідувачів у розважальних закладах, відвідування кінотеатрів, театрів та інших закладів культури, діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів, а також робота закладів сфери побутового обслуговування.

1