Лобове скло шкільного автобусу, який привіз дітей на осіннє свято, прикрашав прапорець Партії регіонів

Лобове скло шкільного автобусу, який привіз дітей на осіннє свято, прикрашав прапорець Партії регіонів

13.10.2012, 23:28

Те, що Михайло Папієв  дбає про дітей, відомо вже давно. І про школи нові  щодня чуємо, які будуть побудовані , і про дитячі садочки, і про шкільні автобуси. До речі, про шкільні  автобуси.  Журналісти вже  дослідили, що возять дітей до школи недосвідчені  водії, які не проходять щоденний медичний контроль та мають мінімальний водійський стаж. І саме їм довіряють дитячі життя обласні освітяни на чолі з Михайлом Бауером. Крім того, шкільні автобуси, в яких щодня перевозять   учнів, перероблені з китайського ширвжитку.

 А ще любить голова обласної державної  адміністрації, коли діти беруть участь в різноманітних заходах, святкових ярмарках та масштабних дійствах. Влітку в Чорториї  діти в святкових строях  ледь не втрачали свідомість від спеки, доки дочекались приїзду першої особи – Михайла Папієва. А сьогодні на відкритті сільськогоподарського ярмарку  біля «Епіцентру» також танцювали дитячі колективи , які з удаваною радістю крутились в запальному танку, дещо поклацуючи зубками від холоду. Натомість почет  з губернатором  ходили поміж торговими рядами  і куштували сільськогоподарську продукцію. Неподалік стояв шкільний автобус, який привіз дітей на це осіннє свято. Його лобове скло прикрашали державний прапорець і прапорець Партії регіонів, що заборонено законом. Але на закони декому наплювати.

Справжні ажіотаж у учасників ярмарку викликала присутність на цьому дійстві  народного артиста України Іво Бобула в компанії одного з кандидатів у народні депутати.  Практично забувши про те, що змушені  чекати з караваями, келихами та щирими посмішками губернатора, народ кинувся фотографуватись з буковинським Карузо та брати автографи. А також висловлювали свою підтримку кандидату. Михайло Папієв, поспілкувавшись  з Іво Бобулом, решту поважних гостей не помітив.

Вл.інф.

 

1