'Лісова зустріч' у Чернівцях: буковинцям розкажуть як зберегти ліси від незаконних вирубок

"Лісова зустріч" у Чернівцях: буковинцям розкажуть як зберегти ліси від незаконних вирубок

19.02.2018, 17:33

Як зберегти ліси від незаконних вирубок? Потрібно, щоб туристи, мешканці місцевих громад, медіа активно стежили і реагували на те, що відбувається в лісах. Більше про вирубки і що з ними робити ми розповімо вже цього тижня на "Лісовій зустрічі" в   Чернівцях. Фб-подія у кожному місті за посиланням:

23 лютого, Чернівці ?? http://bit.ly/2rpr56Q

Ви, мабуть, чули про вирубки лісу в Карпатах. Неодноразово бачили фотографії з пеньками та підписами про "зраду". Але що з усім цим робити і як вплинути на ситуацію буває вкрай складно зрозуміти. 

Саме тому, запрошуємо взяти участь у зустрічі волонтерів та активістів Всесвітнього фонду природи WWF в Чернівцях. На зустрічі ви не почуєте лекцій, про те як все погано, чи готові відповіді на всі запитання. Натомість дізнаєтесь про прості механізми як впливати на незаконні, недоцільні вирубки чи лісові порушення, почуєте кейси WWF і дізнайєтесь як працює "Лісова варта" і як до неї приєднатися. 

WWF працює над тим, щоб розбудувати волонтерський рух активістів, які допомагатимуть зберегти ліси в Українських Карпатах. Запрошуємо долучитися і вас! 

Участь у заході безкоштовна, однак реєстрація обов'язкова:http://bit.ly/2DwJ0gR Кількість місць обмежена :)

Місце проведення: Медіа-центр "Belle Vue",
вул. О. Кобилянської, 2
Початок о 17:00
1