Лікар-хірург в АТО Ігор Малишевський з Чернівців: об’єднуємо країну разом з Зеленським!

Лікар-хірург в АТО Ігор Малишевський з Чернівців: об’єднуємо країну разом з Зеленським!

10.04.2019, 09:10

Голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їхніх сімей Чернівецької обласної ради Ігор Малишевський п’ять років тому, як лікар-хірург разом із побратимами перебував на передовій, у зоні проведення бойових дій.

«На фронті ООС Володимир Зеленський отримав 40% голосів і це показник того, що хлопці хочуть бачити нові обличчя. Можливо своїх ровесників, які ніколи не були при владі і які, на їхню думку, нарешті завершать військові дії. Це чіткий сигнал! Я і мої побратими по АТО прагнемо об’єднати країну, тому закликаємо всіх, хто реально прагне жити в мирі та добробуті,  об‘єднатися навколо Володимира Зеленського», – каже Ігор Малишевський.

Ігор Малишевський зауважує, що допускати, щоб все це продовжувалося, більше не можна.  «Коли я потрапив на війну, наш «військовий госпіталь» розгорнули у покинутій хаті села Степанівка під Савур-Могилою. Пізніше я ніс службу в напрямку Артемівськ-Дебальцеве – саме тоді, коли там утворився «котел». І добре бачив, як часто наші хлопці гинуть через неправильні команди. Нам випала доля завершити справу наших предків. Проте завершення процесу реформування країни потребує об’єднання зусиль.  Це справа кожного з нас, то ж давайте об’єднаємося навколо Володимира Зеленського, якому вдалося в першому турі об'єднати Україну і врешті зробимо свою країну затишною та успішною», зазначив Ігор Малишевський.

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Справжній герой! Поважаємо Малишевського і його вибір!

avatar

Учасник АТО

10 квітня 2019 12:27

"Не дуріте самі себе..." і не вішайте людям лапшу на вуха.

avatar

В. Козьмик

10 квітня 2019 23:40