Лідер опозиції в Чернівецькій міській раді Олексій Каспрук: Незабаром будуть зміни! У Михайлішина-Продана та їхніх посіпак був час розкидати каміння… Невдовзі настане інший час…

Лідер опозиції в Чернівецькій міській раді Олексій Каспрук: Незабаром будуть зміни! У Михайлішина-Продана та їхніх посіпак був час розкидати каміння… Невдовзі настане інший час…

02.09.2013, 23:37

На сайті газети "Час" завершилась чат-конференція з лідером опозиції в Чернівецькій міській раді Олексієм Каспруком.  Щиро дякую газеті «Час» за надану можливість, вам шановні городяни за запитання. Успіхів та добра всім! Олексій Каспрук, голова фракції "Фронту змін" в Чернівецькій міській раді

6 серпня 2013 18:03 - Максим Барбук написав(ла):
Неужели лидер оппозиции в Черновцах знает как оно ездится в троллейбусе, автобусе, маршрутке??? Мне кажется, что после 10 бокалов пива вряд ли пустят в общественный транспорт. Да и зная лидера, я уверен, что он передвигается только автомобилем.. НЕ ТАК ЛИ Алексей Павлов

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Насправді я пересуваюсь пішки, тролейбусами, маршрутками і навіть на велосипеді) Користуюсь також таксі, коли поспішаю. Хто має бажання мене зустріти в громадському транспорті - зустріне. Якщо Ви "впевнені", то Ви точно мене не знаєте)


6 серпня 2013 18:08 - Василь С написав(ла):
Шановний Олексію, підкажіть будь-ласка яким чином ви будете боротися за владу в Чернівцях, чи сядуть заграти "тушки"? І саме головне: чи є у вас план на подальший розвиток Чернівців, що ви пропонуєте місцевим жителям???
Відійдуть ті, що у влади, прийдете ви зі своєю командою... чи будете ви грабувати місто????

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

За владу в Чернівцях ми будемо боротися законно – вигравати вибори.

Я не суддя, але переконаний, що понести покарання мають всі, хто, користуючись «безголів’ям» в місті, творив беззаконня та злочини.

І про головне. Я не буду придумувати фантастичні плани про перетворенню міста на Нью Васюкі. В Чернівцях кращими представниками міста – науковцями, депутатами, експертами створена Стратегія розвитку міста. Її можна уточнювати, вдосконалювати, але головне - її реалізовувати, чого нинішні очільники, на жаль, не роблять.

До прикладу, там чітко записано, що одним із стратегічних напрямків розвитку міста є туризм. В той же час, влада виділяє на його розвиток мізерні суми, які в свою чергу в основному використовуються для оплати відряджень чиновників на різні туристичні вистави.

При такому підході перспективи отримання доходу від туризму вельми сумнівні.

І про грабунок – ні і нікому не дам.

6 серпня 2013 19:27 - Петро написав(ла):
Доброго дня! Чи здатні Ви, Олексію, зібрати однодумців щоб відродити статус нашого міста? Чи є у Вас організована команда, чи потребуєте нової сили задля перезавантаження відносин з владою? Якщо так, то хто ці патріоти нашого міста?Де їх шукати, як з ними спілкуватися, до кого звертатися? Коли опозиція "оголосила війну владі" в Чернівцях? Що це за війна? Де лінія фронту, де територія, на яку розповсюджуються "бойові" дії? Де результати перемог та поразок?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

В команду однодумців вже входить багато мудрих, активних і найголовніше порядних людей. Це і нинішні депутати міської та районних рад від різних опозиційних сил, і громадські активісти, які, не чекаючи зміни влади, сьогодні працюють, а точніше сказати борються (бо це дуже складна справа) над збереженням та розвитком нашого міста.

Переконаний, що, коли зміниться влада, ця команда тільки підсилиться за рахунок кращих городян.

Шукати їх якраз і не треба - вони всі на виду: у ЗМІ, у соціальних мережах, на круглих столах і, саме головне, «в полях».

Вони створюють притулки для тварин, захищають книгарні, боронять зелені насадження тощо.

А «війна», точніше спротив, була оголошена, коли регіональна та стушкована більшість в раді зрадила чернівчан та вкрала їхній вибір. Потім очільники та підочільники почали нищити місто, яке і стало територією «бойових дій». Вона всюди: в басейні 27-ї школи та кінотеатрі Миколайчука, які руйнуються, на переритих вулицях Боярка, Каспрука, Хмельницького, на п’ятому секторі Калинівського ринку та ринку "Нива". Фактично по всьому місту.

Є перемоги та поразки, але, переконаний, «наша справа справедлива, перемога буде за нами».

Чернівці пережили різні війни та зміни влади, переживуть і цих. Але чим раніше вони поїдуть назад до Києва, тим менш руйнівними будуть наслідки для міста.

7 серпня 2013 03:11 - Юра написав(ла):
Олексію, ви вже приступили до розробки програми, з якою підете на вибори мера? Можете назвати якісь прізвища потенційних посадовців, якщо ви прийдете до влади? У такому разі будете міняти всіх підряд у Ратуші чи керуватися не лише партійною доцільністю? Ваш однопартієць Ячнюк фігурує кандидатом на керівника чернівецького спорту. Його лобіює регіонал Клим. У вас багато таких колег, чиї інтереси лобіюють політичні опоненти?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Про програму я написав вище, вона лише буде доповнюватись.

Щодо призначень, то про це ще рано говорити. Кандидатів багато, але люди повинні будуть усвідомити всю складність поставлених завдань.

В першу чергу, при призначенні посадовців в місті треба керуватись принципом трьох "П": Патріотизм (до міста), Професіоналізм, Порядність. Такі люди є не тільки в нашій партії. Такі люди навіть сьогодні працюють в міській раді, але їх ні в що там не ставлять.

На сьогоднішній день, наскільки мені відомо, у чернівецького спорту є керівник.

7 серпня 2013 16:10 - Ігор написав(ла):
Олексію, не питання, а лише порада.
Будьте мудрішими і хитрішими. Ви надто передбачуваний, а більш зручного опонента в такому разі, ніж Ви, для "Рідного Міста" годі і придумати.
Повірте, вони не сплять, а тільки і чекають нагоди щоб Вас боляче "вколоти" і посунути геть.

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

 Дякую, візьму до відома. Підказуйте. Я відкритий і до критики, і до порад. Звертаюсь до всіх: бажаєте добра, порадити, застерегти від помилок пишіть: [email protected] або в Facebook

8 серпня 2013 11:14 - ігор написав(ла):
також запитання щодо посадовців - чи збираєтесь Ви замінити посадовців з гуманітарної сфери? на мою думку про ЖКГ кричить постійно, а про гуманітарку - тиша. а там таке БОЛОТО!!!!!! і одні чорти ...

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Корупціонери, пристосуванці підуть геть у всіх сферах життя міста. Порядні люди лишаться.

Найважливішим і найскладнішим завданням буде підбір керівників комунальних підприємств, тому що багато з них вже доведені «до ручки». І потрібні будуть справжні так звані «кризові менеджери».

8 серпня 2013 19:29 - Ольга написав(ла):
Час перестати прикриватися іменем батька. Що ти сам, хлопе, вартий? Чи допомі бодай комусь, якщо у тому не було вселенського піару? Факти в студію!!!!!!!!!!!!!!

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Я ніколи, ніде, ні за яких обставин не прикривався іменем батьків. Не навчений ними так робити.

Дуже вдячний їм за світлу пам'ять в людських серцях, яка допомагає в житті не тільки мені, але і брату, онукам, невісткам. Чого вартий, чим допоміг комусь і чим - оцінять чернівчани, без Ваших студій.

8 серпня 2013 20:58 - Чернівчанин написав(ла):
Пане Олексію , яким чином , ми виборці, можемо , грязною мітлою, вигнати з міськради ту нечисть, яка під брендом опозиційної партії стали депутатами?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

На жаль, сьогодні закон прописаний таким чином, що відкликати депутатів зрадників майже не можливо. І зміни цього закону одне з пріоритетних завдань у моїх колег у Верховній Раді.

Сьогодні Михайлішина і регіоналів цілком влаштовує, наприклад, існування псевдофракції «Батьківщина» під головуванням Чесанова, в якій нема жодного БЮТівця.

Головним завданням на місцевих виборах 2015-го року буде не дати цим перевертням пролізти в раду.

8 серпня 2013 21:20 - Степан написав(ла):
Ви певний час були керівником містобуду, скажіть будь ласка, невже містобуд не справився б з модернізацією пологового будинку в перенатальний центр краще ніж коломийське ПП з 200-гривневим статутним капіталом, заплативши би заробітнью платню Чернівчанам , а податок в місцеву казну, а не Коломийську. Дякую за відповідь.

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Справився би. І "Містобуд", і інші будівельні підприємства міста справилися б. Суть в іншому: з "Містобуда" не можливо отримати відкат

9 серпня 2013 10:29 - Вова написав(ла):
Неужели лидер оппозиции в Черновцах знает как оно ездится в троллейбусе, автобусе, маршрутке???
Пример дисриминации молдавского населения!!!!!
В маршрутке с Кемпинга до Ридковцы такса 4грн и до Магалы тоже 4грн. А с Магалы до Калиновского рынка маршрутка Клишковцы-Черновцы берет 6грн!!!! Кто установил такие цены на проезд????

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Влада встановила ціни. Михайлішин підняв ціну на проїзд на міських маршрутках з 1,75 до 2,5 грн. Порахуйте скільки за два роки чернівчани переплатили грошей і задайтесь питанням, хто реально оплатив його популістські, незаконні передвиборчі «соціальні проїзні».

9 серпня 2013 10:38 - ОКСАНА написав(ла):
Насчет дисриминации молдавского населения!!!!!
ездит себе автобус№25 по маршруту ул. Боженко-с. Магала.Отличный маршрут. Водитель строго соблюдает график. лет 10 уже ездит. Так проезд до конца жучки 2,50грн а жители Магалы платят 4грн.Равноправие да? И платят молча... но раз в 2года кто-то пытается закрить маршрут...

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

З приходом до влади загарбників Чернівці втратили (сподіваюсь не назавжди) дух толерантності. Ми маємо його відродити, мешканці міста мають мати рівні права та можливості незалежно від політичних та релігійних поглядів, національності тощо. Так само не може міська влада оминати потреби мешканців передмістя, з якими ми нерозривно пов’язані. Я попрошу вивчити цю ситуацію моїх колег з обласної ради.

11 серпня 2013 17:44 - 1234 написав(ла):
Нужны ли такие чат-конференции с "народом"?Для чего, объясните пожалуйста, Алексей!
Неужели не лучше взять 200 грн. и просто, без пафоса, купить еды и устроить праздник БОМЖАМ? В лучшем случае организовать "горячий обед" для них в офисе на Суворова?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

По-перше одне одному не заважає.

По-друге, це чудова можливість для Вас та Ваших колег задати мені анонімно «незручне» запитання.

По-третє, на відміну від Вашого «керманича», я незручних запитань не боюсь, на журналістів не ображаюсь, дебатів не уникаю.

11 серпня 2013 22:30 - Журналіст ДЗ написав(ла):
Чи розумієте ви, що якщо ви не домовитесь з Горуком то програєте вибори, а може і менше наберете ніж Горук. Скажіть чи ведете ви перемовини з паном Горуком, чи може збираєтесь. І якими аргументами ви переконаєте його не йти чи зняти свою кандидатуру. Чи готові ви обєднати свої програми заради розвитку міста?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Я завжди веду перемовини з усіма кому не байдужі Чернівці. І заради розвитку міста готовий об’єднати зусилля з будь-якою порядною людиною.

12 серпня 2013 13:10 - вул.Головна написав(ла):
Бачу боти смотрящего от регіоналів рідномістовця Продана здуріли від влади, стали неадекватними!) Тепер питання Каспруку: Коли нарешті нашим містом перестануть керувати контрабандисти? Коли настане той час що до влади прийдуть люди без кримінального минулого?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

А випробування владою одне з найважчих, до речі. Вони його не пройшли.

Незабаром будуть зміни! У Михайлішина-Продана та їх посіпак був час розкидати каміння… Невдовзі настане інший час

12 серпня 2013 16:44 - ігор написав(ла):
таки да - боти включились ))) відволікти від нагальних питань темою про маршрутки - це фист круто ))))
власне кажучи, Олексію - хочеться конкретики щодо планів про майбутню діяльність (без загальних слів і словоблудства). не треба багато - хоча декілька слів скажіть про свої перші дії на посту мера.

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Якщо вибори відбудуться достроково, то перший крок один: дострокове припинення повноважень ради та виконавчого комітету. Підстава - прийняття незаконних рішень. А їх вони наприймали доста.

14 серпня 2013 09:03 - chas написав(ла):
запитання, отримане від читача по телефону:

Ваше рішення проблеми 5 сектора Калинівського ринку?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Рішення може бути тільки одне: не треба підприємцям створювати проблеми. Замість того, аби послухати громадян та домовитись, Михайлішин з Проданом людям погрожують, брешуть, кажучи їхньою мовою, щось «мутять», отримуючи взамін адекватну реакцію обурених людей.

Я був шокований реакцією влади на перекриття підприємцями вулиці Головної. Одна фраза «очільника»: «Давайте поговоримо в кабінеті» і вулиця була би розблокована. Але він виявися «зайнятим», тобто параліч транспорту в місті не важлива справа для «керманича».

Переконаний, що гнів мешканців, які постраждали від цього, має бути спрямований не на підприємців, які просто намагаються захистити свої родини та дітей, а проти бездушного та нерозумного керівництва міста.

Я раніше думав, що вони просто зверхні, їм байдужі люди, тому вони з ними не говорять. Але в мене відбувся «зсув парадигми». Я зрозумів, що вони просто бояться людей.

Не дай Боже в місті відбулось би щось на кшталт алопеції, вони не вийшли би, як мій батько, до розлючених людей. Вони би втекли з міста, з України, змінили би прізвища, а хтось навіть і стать

15 серпня 2013 11:00 - чернівчанка написав(ла):
Прошу відповісти на запитання:Чи не пов’язана Ваша вся діяльність із суто захистом і промоцією власних бізнесових інтересів? Що Ви реально для людей зробили ?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Отримую подяки від людей, наприклад, за заборону незаконного будівництва АЗС на вулиці Каспрука, мешканців багатоквартирного будинку на вкраденій у міста землі на Козачука, за підтримку підприємців ринку "Нива", 5-го сектору Калинки, за відновлення справедливості, за захист тих, кого влада ображає.

Немає в мене бізнесових інтересів. І відповідно, моя діяльність з ними не пов’язана.

20 серпня 2013 15:27 - Афонський написав(ла):
З ким, або з чим ви збираєтесь йти на вибори мера? Адже на лозунг повернення "легендарного сина" на трон мало хто купиться і вам доведеться змиритися, що ваш обзаз дійсно залишиться лише у легенді.

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Писав вже про те, з ким та з чим))

А я нічого не купую і не продаю. Для мене дуже важливо, що люди, які мене оточують, знають про мене правду. Знають про те, що батька не стало, коли мені було 13 років, знають, як ходив поміж рядами на «Калинці», торгуючи водою, що мати працювала в ті часи на трьох роботах, як підробляв «на реалізації», як вчився в технікумі, працював на хімзаводі, починав займатись громадською діяльністю, бізнесом…

Все, як на долоні, нічого крім доброго ім’я, виховання, освіти та приватизованої квартири в спадок не отримав. Ні посад, ні заводів з пароплавами. Багато чого добився сам, за допомогою справжніх людей, які були поруч, Вчителів по життю, друзів! Так що, на щастя, це Вам доведеться змиритися з тим, що я не залишусь в легенді))

20 серпня 2013 15:39 - Залізняк М. написав(ла):
За опитуванням сайту де має відбутися ваша чат конференція на виборах мера Каспрук поступиться навіть Чупакабрі. Може ще зарано балатуватися на міського голову, може варто все ж спочатку розібратися із чупакаброю? Доречі, цікавим є те, що вашими прихильниками на цьому сайті (а сайт є виключно опозиційним) на час написання мого питання є 10 чоловік. Чи не здається Вам що цього замало для того щоб ви мали моральне право виступати від опозиційних сил Буковини?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Вже 14 чоловік. Впевнено наздоганяю чупакабру)) Слава Богу, не я один виступаю від опозиційних сил. Один в полі не воїн))

20 серпня 2013 15:56 - Гонта І. написав(ла):
Шо збираєтеся робити для зміцнення рейтингових позицій партії, яку репрезентуєте? Адже без міцної ідеологічної спрямованості будь-яка партія приречена, а у ФЗ яка ідея домінує??

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Ідея зробити Україну заможною, демократичною, європейською державою, яка дбає про своїх громадян, домінувала у "Фронті Змін" і домінує у "Батьківщині". Саме тому ми об’єдналися. Всупереч і не дивлячись. Заради України.

20 серпня 2013 19:55 - Анатолий Кобелкин написав(ла):
Алексей Павлович как вы считаете человек который написал столь пафосное превью к чат-конференции может считаться профессионалом и адекватным человеком, или за 500 грн. и бутылку водки в теперешнее время людям плевать на такие качества?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Гмм.. Проспіться добре.

21 серпня 2013 12:37 - підприємець написав(ла):
Пане Олексію, що з досвіду діяльності батька ви перейняли для себе?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Часто задавався запитанням, що було в батькові такого, чого не було в інших? Розумних, харизматичних було багато, професіоналів багато теж.

Дійшов висновку, що основною рисою, за яку його любили та поважали, була людяність. Намагаюсь бути людяним. Все решта можна набути.

21 серпня 2013 19:28 - Ani_Lorak написав(ла):
Чи подали Ви вже заяву в "Батьківщину"? чи прийняли Вас? як працюється з новим партійним керівництвом?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Я член партії ВО «Батьківщина» і нормально працюю з новим (давнім)) керівництвом.

25 серпня 2013 11:17 - chas написав(ла):
запитання від читачів газети:

Скоро вибори мера, а Ви не активізуєте свою діяльність. Невже опозиція висуне когось іншого на посаду мера? Федорука? Харабару? Продан?


ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Я не впевний, що вибори мера невдовзі відбудуться. На жаль. Діяльність свою не припиняю. Будуть вибори - будемо визначатись з кандидатурою.

P.S. А про Харабару і опозицію мені сподобалось)))

27 серпня 2013 14:21 - Ігор написав(ла):
Олексій, попросіть Петра Кобевка не фальсифікувати результати опитування на цьому сайті "Хто переможе на виборах мера Чернівців". Я особисто за Вас голосував 5 разів із різних комп'ютерів, результат "ЗА О.Каспрука" - 13 голосів БЕЗ ЗМІН...!!!!!!!!!!!!!!! Зате "За Недорозумєніє" - 122 голоси !!!!!!!!!????????? Що апріорі не можливо!!!!!!!

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Все можливо) Повірте в міській раді та ОДА більше ніж 122 компьютера))))

27 серпня 2013 14:25 - Ігор написав(ла):
Коли вже накінець вижините того тупого афериста Мунтяна? Хіба Вас не болить, що він відкрито, цілеспрямовано руйнує все, що будувалось роками?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Не дочекаєтесь. Не посваримося.

27 серпня 2013 18:33 - chas написав(ла):
Ігореві. У нас компютери вже розумні. Вони прийняли від Вас одне голосування. І досить. Ви ж бо на виборах будете мати тільки один бюлетень. Тож не обманюйте комп"ютери і громадську думку...

30 серпня 2013 18:18 - chas написав(ла):
запитання по телефону від читачки Зінаїди Костянтинівни, що мешкає по вулиці Комарова

1) коли будуть відремонтовані хоча б тротуари в місті (особливо це стосується Комарова, Стасюка). бо ні асфальту, ні самих тротуарів там немає. тут тільки трактори можуть проїхати. немає як з дитиною вийти погуляти. машини мусять по газонам їхати.

2) коли буде надбавка цим нещасним вчителям? її обіцяв Янукович та уряд. вже три роки минуло, а надбавок немає!

3) діти закінчують університет - коли у них будуть робочі місця і коли пенсіонер йтимуть таки на пенсію з лікарень, шкіл тощо?

дякую!

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Коли в небуття підуть Янукович, уряд та інші очільники з підочільниками.

30 серпня 2013 20:52 - КАСПРУКУ вопрос написав(ла):
Скажите ваше мнение Олексей. Как вы можете быть в одной партии с Мунтяном, где партия Батькивщина полностью развалена во всех районах области.Возьмем Новоселицкий район, там полная анархия Батькивщины нету. Почему так происходит? Почему командует опозицией у нас в районе человек от регионов. Прокоментируйте.

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Злиття передбачає очищення в лавах обох партій. Згуртуємось і переможемо.

Сьогодні, 09:54 - chas написав(ла):
Чернівцями поповзли чутки, що місто на межі банкрутства. Уже нема чим платити двірникам, скоро не буде зарплат вчителям, лікарям, соцпраівникам. Очільник вже тікає з міста. Ніхто не хоче йти на мера, на зруйновану господарку, аби не нести відповідальність. А Вам того треба?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

На жаль, це не чутки((( «Пакращання» в державі в Чернівцях множиться на «пакращання» від Михайлішина та підочильників.

Доведеться багато чого рятувати та витягувати з прірви, але хто крім нас? Спільними зусиллями врятуємо місто.

Сьогодні, 11:44 - До газети час написав(ла):
А ще містом ширять чутки, що газета Час часто видає бажане за дійсне, і що журналісти газети на подкормке у Фронта Змін та депутата міської ради Чинуша. Прокоментуйте і це.

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

А от чутки я не коментую)

Сьогодні, 11:50 - Чернівчанин написав(ла):
Коли нарешті знімуть пазюка і даведюк??? Особливо даведюк, яка повністю не відповідає посаді першого заступника голови райради. Ну не може така нульова істота займати таку посаду. Вона же повний НУЛЬ по всім галузям і питанням.

Питання зняття пазюка і даведюк фронт змін виносив ще в січні-березні? І все це заглохло?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Про жінку – істота? Фу… Розмова закінчена.

А читачам доповідаю: в результаті об’єднання партій об’єднуються і фракції в радах. В деяких радах утворюється стала демократична більшість.

Переконаний, що багато рішень (в тому числі і кадрових) буде переглянуто з урахуванням вже спільної позиції.

Сьогодні, 11:55 - Вита написав(ла):
Вот чего Бурбаку неймется....

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Так))) Регіонали, «смотрящие», «тушки» сплять та бачать, щоби «Бурбаки и Каспруки унялись»… Чекайте ;-)

Сьогодні, 12:33 - Чернівчанин написав(ла):
Доброго дня Олексію! яка доля буде стосовно комунальних приміщень, чи і надалі будуть закриватися та передаватися в приватні руки приміщення закладів культури, освіти, медицини. та чи буде повернуто в комунальне майно те, що незаконно передано в тому числі земельні ділянки

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Я категоричний противник продажу комунального майна, це останнє, що потрібно робити. Розумний господар примножує майно, а не виносить його з хати на продаж.

Безперечно звертались, звертаємось і будемо звертатисьдо компетентних органів, щоб надали оцінку законності тих чи інших «оборудок» нинішніх владників.

Сьогодні, 13:46 - chas написав(ла):
Запитання від читачів

прокоментуйте побиття депутата Горука. Кому вигідно?

ОЛЕКСІЙ КАСПРУК

Це жахливо. Не важливо - це політика, побутові, бізнесові справи або звичайна хуліганка.

Ніхто з городян не може відчувати себе в безпеці.

Сподіваюсь, що слідство знайде винних.

Джерело: www.chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (12)

Одне слово - Брехло!

avatar

Олег

02 вересня 2013 17:47

Брехло ? ні він не брехло, так мєлкій алкоголік і мажор

avatar

Бурбакі

02 вересня 2013 17:51

Наведіть докази

avatar

Олегу

02 вересня 2013 17:51

Не переходіть на особистості. Цим ви демонструєте свій нижчеплінтусівський рівень культури та невміння аргументовано вести дискусію. А, як наслідок, тих, хто вас замовив. 

avatar

Ботам

02 вересня 2013 17:54

avatar

Анонимный нувориш

02 вересня 2013 20:22

Усі знають, що цей мажорчик лиш бухати вміє і звиздіти. Жодної реальної справи - один піар! Взагалі ці бурбаки-каспруки прокляття для міста, не дають Чернівцям розвиватися

avatar

Олег

02 вересня 2013 21:43

алкаш заврался )))))))))  с будуна нагородил черт знает что , а как протрезвеет, за голову схватится )))))))))))))

avatar

лазарь пелехов

02 вересня 2013 21:46

Ви свідомо чи несвідомо вжили два дуже поширених методи маніпулювання.Швидше за все несвідомо,судячи з Ваших геніальних думок.Перший-це апеляція до абстрактного колективного(коли ви розписуєтесь за всіх).Другий-це порушення одного з законів логіки,який називається "Закон достатньоі підстави". Ви навели тезу, не підкріпивши цю тезу відповідними доказами. І (увага!),Олеже, я би запросто міг, використовуючи вищенаведені контраргументи з абсолютно достатньою підставою сказати,шо ви є лох! Але я цього робити не буду.Просто тому, що це і так очевидно. Розвивайтесь.

avatar

Олегу

02 вересня 2013 23:49

последний коммент пукнул в лужу. Все ясно- собутыльник Каспрука

avatar

интервью говно

03 вересня 2013 00:25

Те, що я лох - зрозуміло. Але хай я один буду лохом, а не двісті тисяч чернівчан, яким підсовують свиню (алкоголіка і мажора) на виборах мера! Каспрук - не пройде!

avatar

Олег

03 вересня 2013 07:53

Олег! Ви так само відробляючі проданські гроші втирали нам усім, що на виборах до верховної ради виграя сонцесяйний віталька-поц, але чернівчани мудрі вони якраз у ньому і побачили нарциса-мажора, і не проголосували!   Тому хай чернівчани вирішують, а не ваш отруєний легкими грошими мозок. Каспрук по ваших словах поганий, але ви його не знаєте, що вам сказали,  те ви тут і пишете. А я Каспрука знаю, і скажу відверто, що ви брехун і все написане в вашому коментарі - брехня!  А я усім проданівським брехунам плюю в очі!  ТХУ!!!!

avatar

До ботів продана!!!

06 вересня 2013 09:58

Каспрук не поганий. Він просто мажор і алкоголік. Це не погано бо у нас кожен другий мажор страждає на алкоголізм. Зараз піду до Продана візьму свої гроші і пожертвую Каспруку на лікування.

avatar

Олег

06 вересня 2013 14:30