Лідер електоральних симпатій чернівчан Олексій Каспрук офіційно оголосив про свою участь у виборах мера

Лідер електоральних симпатій чернівчан Олексій Каспрук офіційно оголосив про свою участь у виборах мера

24.04.2014, 17:08

Депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук - офіційний кандидат від ВО "Батьківщина" на дострокових виборах Чернівецького міського голови. Відповідне рішення щойно, 24 квітня, ухвалили делегати конференції міської організації партії ВО "Батьківщина". 

Сам кандидат був конструктивним і небагатослівним. Зокрема, пообіцяв бути гідним слави свого батька і перетворити  Чернівці на процвітаюче місто. Олексій Каспрук також подякував партійцям за довіру.

"Якщо багато потенційних кандидатів на посаду міського голови Чернівців трохи не розуміють з чим їм доведеться стикнутися, то я як депутат, свідомо розумію, що чекає майбутнього міського голови", - сказав він.

Згідно з результатами соціологічного дослідження під назвою „Вибори-2014 у Чернівцях: прогнози та очікування”, яке з 9 по 12 квітня провів  Центр соціологічних досліджень Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, керівник депутатської фракції "За Батьківщину" Олексій Каспрук є безсумнівним лідером електоральних симпатій чернівчан. Результати дослідження оприлюднив сайт БукІнфо. 

Каспрук має найвищий рейтинг довіри з-поміж 18 ймовріних кандидатів на міського голову. Якби вибори відбулися найближчим часом, за нього готові проголосувати 18,6 % від тих, хто має намір голосувати і 21,2% від тих, хто визначився. Наразі це найвищі показники.  Найближчі конкуренти суттєво відстають від лідера. 

Анти-рейтинг Олексія Каспрука менше 3-х відсотків. Для порівняння анти-рейтинг ("не проголосую за цього кандидата за жодних обставин") колишнього секретаря міської ради Віталія Михайлішина сягнув  47% від тих, хто має намір голосувати і вже визначився зі своїми симпатіями. 

Олексій Каспрук відомий своєю гострою конструктивною критикою попереднього керівництва Чернівецької міської ради. Нинішній кандидат на посаду Чернівецького міського голови  викривав різноманітні зловживання екс-секретаря міської ради Віталія Михайлішина та його оточення. У полі його особливої уваги були проблеми підприємств комунальної галузі, підготовки міста до зими, контролю за власністю громади міста, ремонту автошляхів тощо. 

Як депутат міської ради брав активну участь у громадському житті міста. Був одним з ініціаторів відновлення міського самоврядування у Чернівцях після усунення з посади легітимного мера.  Активний учасник Євромайдану. Вистояв під час одного з найскладніших штурмів Майдану 11 грудня 2013 року. 

Раніше ми повідомляли: На допомогу Євромайдану прибувають кияни, - Каспрук

Неспокійна ніч позаду. Євромайдан обтесали по краям, але борьба триває

Спокiй. Обговорюємо нiч. Стоїмо

ШТУРМ БАРИКАД. 11 грудня. НІЧ І РАНОК СПРОТИВУ (оновлюється + відео)

Євромайдан вчить Європу протестувати! (+відео)

Двадцять другий день, двадцять друга ніч спротиву

Фоторепортаж molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

який лідер та яких електоральних?   не плутай букви! він не лідер, а Підер тих електоратів ,які є дегенерати та пару уродів з ринку добробут в комуфляжах . Ганьба  Каспруку !!!

юрась йди до фонтану ..... побрискай сє водов

avatar

Марія

24 квітня 2014 14:22

КСПРК ПНХ!!!

avatar

Валентин

25 квітня 2014 09:19