Лідер чернівецької 'Батьківщини' розбив два колеса 'Лексуса' на дорозі з Івана-Франківська

Лідер чернівецької "Батьківщини" розбив два колеса "Лексуса" на дорозі з Івана-Франківська

17.04.2013, 20:48

Голова обласної організації партії "Батьківщина", депутат облради Іван Мунтян вважає, що таких поганих доріг у нас ще не було.

– Я вже два колеса замінив через ці дороги, – обурюється Іван Миколайович. – Так "вдало" повертався з Івано-Франківська. Їжджу "Лексусом", гума на одне колесо обходиться у 300 доларів. Я собі такі витрати можу дозволити. Але їздить розбитими дорогами й транспорт, який, наприклад, возить продукти. Витрати через часті поломки можуть вплинути навіть на вартість продуктів. Тобто за ремонт доріг платимо зі своєї кишені.

Голова обласної організації "Фронту змін", депутат міської ради Олексій Каспрук власного автомобіля не має. Але від поганих доріг теж потерпає.

– У нас є дороги? – реагує на запитання про дороги. – Відчув жахливий стан доріг, коли повертався з Києва. Ми бусиком їхали 12 годин. Спочатку їхали у Кам’янець-Подільський, а потім об’їжджали дорогою Дубно–Тернопіль, бо там хоч дорога є. Під час зливи їхали з дружиною у таксі. Водій на Соборній площі потрапив у яму і щось сталося з колесом. Йому довелося під дощем замінювати колесо. Ситуація з дорогами погана в усій Україні і перспективи наших доріг дуже сумні.

Джерело: molbuk.ua

1