Лідер буковинської 'Батьківщини' Іван Мунтян попросив підтримки у краян

Лідер буковинської "Батьківщини" Іван Мунтян попросив підтримки у краян

29.11.2013, 19:54

Заява голови обласної організації партії ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна щодо непідписання Угоди про Асоціацію України з ЄС

Те, чого й варто було очікувати від диктатора – сталося. Янукович на Вільнюському саміті не підписав Угоди про Асоціацію України з ЄС. Усі пафосні слова про те, що він «не дозволить вкрасти мрію» нарешті навіть для найбільших оптимістів стали очевидною насмішкою над українським народом. У втраті шансу України зробити реальний крок до європейської цивілізації винні лише Янукович і його Зграя. І народ України, який вже кілька днів і ночей демонструє своє прагнення бути в європейській родині, і опозиція, яка провела безліч погоджувальних дій всупереч власним інтересам – заради майбутнього України, і політичний в’язень, національний Лідер України Юлія Тимошенко, яка відмовилася від будь-яких преференцій для себе в незаконному ув’язненні заради підписання історичного документу, і європейська дипломатія, яка йшла на небувалі поступки у цій непростій ситуації – всі вони зробили все можливе й неможливе для того, аби Україна зробила європейський вибір.

Ніхто не був засліплений, не витав у мріях і не сподівався від Януковича врахування інтересів України. Сподівалися на його інстинкт самозбереження. На те, що він усвідомить, що непідписання Угоди – це крах його політичної кар’єри і гарантований програш на майбутніх президентських виборах. Але, вочевидь, він просто не планує проводити більше виборів. Цим пояснюються його дії.

Ми, буковинці, стоїмо на Євромайдані в Києві. Думаєте, тут холодно? Так, але не в емоційному плані. Емоції зашкалюють. Люди плачуть за втраченим шансом. Люди зляться на нездар, які узурпували владу. Люди захищаються і відбиваються від «тітушок». Але ми тут. Просимо підтримки у краян. Не будьте байдужими. У кожного з нас з вами – одне життя, і його треба прожити, а не проскніти у своїй «хаті скраю».

1


КОМЕНТАРІ (2)

Як же ж набридли ці псевдоопозиційні прихвостні, що лиш і прагнуть заробити собі славу на чужих плечах. Цей Мунтян лиш і крутится щодня на євромайдані, і не знає, як протестуючих студетів примусити на себе працювати

avatar

Поінформований

29 листопада 2013 23:25

Ти х..рово поінформований, Мунтян студентів підтримує і ні до чого не змушує, а має свою команду батьківщинівців в області , яка виконує завдання штабу  і працює на перемогу. Юлі - волю! Слава Україні!

  Пустоболам ФЕ !!!!

avatar

Поінформованому

12 грудня 2013 09:21